Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Taste Of The Wild Canyon River – postrv – 2 kg
 2.  
  Taste of the Wild

  Taste Of The Wild Canyon River – postrv – 2 kg

  Hrana za mačke najvišje kvalitete. Ne vsebuje žit in je visoko prebavljiva, zato je primerna tudi za bolj občutljive mačke. Sestava hrane se zgleduje po prehrani divjih mačk. Vaša mačka si želi okusa divjine. Ponudite ji ga!

  • Iz prekajenega lososa in postrvi, primerna za vse starosti
  • Ne vsebuje žit
  • Dodani probiotiki in vlaknine za odlično prebavo
  • Vsebuje omega maščobne kisline in tavrin
  • Z antioksidanti
  16.14
  Regular price18,99 €You save2,85 € (-15,00%)
  Web price16,14 €
  Club price after earned bonus 15,82 €
  Earned bonus 0,32 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Vsaka domača muca nosi v sebi nekaj divje mačke, ki zahteva prvinsko prehrano, kot bi jo dobila v divjini. Dokazano je, da si naše hišne ljubljenke z divjimi mačkami delijo velik del genetike. Med drugim imajo zelo podobne prehranjevalne potrebe, ki zahtevajo obroke, ki so velikem delu sestavljeni iz mesa; nenazadnje so vse mačke odlične lovke!

Kaj odlikuje briketirano hrano Taste Of The Wild Canyon River Feline:

 • Prekajeni losos in postrv: Odličen vir beljakovin, slastnega okusa, ki je bogat z omega maščobnimi kislinami. 
 • Visoka vsebnost beljakovin: zapolni vse energijske potrebe mačk. 
 • Sladki krompir: vsebuje veliko vlaknin, ki prispevajo k zdravi prebavi. Je bogat vir vitaminov-A, C, B6 in mineralov.
 • Brez žit!
 • Antioksidanti: zavirajo oksidativni stres, ki pospešuje staranje celic. 
 • Omega maščobne kisline: omega-6 in omega-3 maščobne kisline ohranjajo zdravo kožo in kožuh, kot tudi dobro splošno počutje.
 • Prečiščena voda: voda v obliki pare je uporabljena v proizvodnji suhe hrane Taste Of The Wild. Voda, uporabljena v hrani je prečiščena s procesom reverzne osmoze, ki ga uporabljajo tudi v proizvodnji ustekleničene vode. Pri reverzni osmozi se voda prečisti skozi serijo finih filtrov, ki iz nje odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije. Rezultat je prečiščena voda, ki je v obliki pare uporabljena v briketih Taste Of The Wild

Leta 2015 je bila hrana Taste Of The Wild izglasovana za najboljšo hrano leta!

SESTAVA

Postrv, moka oceanskih rib, sladki krompir, krompir, krompirjeve beljakovine, repično olje, dimljeni losos, naravne arome, holin klorid, metionin, tavrin, posušena korenina cikorije, paradižnik, borovnice, maline, izvleček juke schidigere, Enterococcus faecium, Lactobaccilus acidphilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Trichoderma longibrachiatum.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 32%, surove maščobe 16%, surova vlakna 3%, vlaga 10%, cink 120 mg/kg, selen 0,3 mg/kg, vitamin E 150 IU/kg, taurin 1,15%, omega-6 2,4%, omega-3 0,3%.

 Splošno znano dejstvo je, da so se domače mačke razvile iz svojih divjih prednic. Zadnje znanstvene raziskave so pokozale, da se domače mačke od divjih razlikujejo le v 13 genih. Dokazano je, da so tudi domače mačke absolutne mesojedke in imajo zelo podobne fiziološke potrebe, kot divje mačke, zato je pomembno, da to dejstvo upoštevamo pri njihovi prehrani. 

Taste of the Wild je ameriška hrana Ultra Premium ranga, kar je garancija najvišje kakovosti. GRAIN FREE oz. sestava brez žitaric je bistvena prednost, ki je odgovor na specifične presnovne zahteve mesojedih živali. Formule vsebujejo sadje in zelenjavo, naravne antioksidante, optimalno razmerje Omega maščobnih kislin, tavrin in NE vsebujejo koruze, soje ali stranskih proizvodov. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.