Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Taste of the Wild Pacific Stream - losos - 390 g
 2.  
  Taste of the Wild

  Taste of the Wild Pacific Stream - losos - 390 g

  Uravnotežena mokra hrana s prekajenim lososom, v kateri lahko uživajo psi vseh velikosti in starosti. Ne vsebuje žit, njena receptura pa je prilagojena tudi najzahtevnejšim ljubljencem.

  • S prekajenim lososom
  • Brez žit
  • Uravnotežena in okusna receptura
  • Z antioksidanti
  • Ne draži prebave
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
390 g Taste of the Wild Pacific Stream - losos - 390 g 390 g
7,31 €/kg 0,06 € 2,85 €2,85 €2.85
12 x 390 g Taste of the Wild Pacific Stream - losos - 390 g 12 x 390 g
7,31 €/kg 0,68 € 34,20 €34,20 €34.2
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Popolna in uravnotežena mokra hrana, ki vsebuje veliko količino mesa lososa ter zadovolji vse hranilne potrebe vašega psa. Receptura upošteva prvinsko naravo vašega psa in tako poskrbi za biološko ustrezno sestavo, ki zagotavlja primerno količino posameznih hranil. Hrana je primerna za pse vseh starosti, saj tudi v naravi volkovi skupaj uživajo v obroku, ne glede na starost.

Značilnosti hrane Taste Of The Wild Pacific Stream:

 • Visoka vsebnost lososa: odličen vir beljakovin, ki je izredno okusen in lahko prebavljiv. Losos vsebuje veliko omega maščobnih kislin, ki skrbijo za zdrav imunski sistem, sklepe, poznane pa so po svojem pozitivnem vplivu na kožo in dlako.
 • Sladek krompir: edini vir ogljikovih hidratov, ki je za razliko od žit izjemno enostaven za prebavo.
 • Antioksidanti: krepijo imunski sistem in celice ščitijo pred oksidativnim stresom, ki ga povztočajo proti radikali. Antioksidanti v hrani so pridobljeni iz svežega sadja in zelenjave. Vsebujejo visoko vsebnost selena, cinka in vitamina-E, ki juspešno ščiti celične membrane. Glavni vir antioksidantov so borovnice in maline.
 • Omega-3 maščobne kisline: ključne pri ohranjanju zdrave kože in dlake. Uspešne pa so tudi pri krepitvi imunskega sistema.
 • Prebiotiki: uravnavajo prebavo in skrbijo za zdravo črevesno floro. Prebiotiki so pridobljeni iz izvlečkov juke in cikorije, ki poleg skrbi za prebavo, blagodejno vplivata tudi na imunski sistem.
 • Paradižnik: skrbi za odlično prebavo in telo oskrbi z vitamini in minerali.

SESTAVA

losos (16%), bela riba (15%), govedina (8%), grah, krompir, mineralni, sončnično olje, olje iz lanenega semena, inulin, osušen paradižnik, sušen sladek krompir, suhe borovnice, suhe maline.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine 8%, surove maščobe 4,5%, surove vlaknine 0,5%, anorganske snovi 2,5%, vlaga 81%.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.