Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature Bio Organic Monoprotein - govedina
 2. Same day delivery
   
  Almo Nature

  Almo Nature Bio Organic Monoprotein - govedina

  Slastna monoproteinska linija popolne hrane za pse, ki vsebuje sestavine organske pridelave.

  • Sestavine organske pridelave
  • Dobro prebavljiva - samo en vir mesa!
  • Gladka tekstura paštete
  • Brez žit
  • Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev arome
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
150 g Almo Nature Bio Organic Monoprotein - govedina 150 g
11,93 €/kg 0,04 € 1,79 €1,79 €1.79
6 x 150 g Almo Nature Bio Organic Monoprotein - govedina 6 x 150 g
Economy kit
10,50 €/kg 0,19 € Kit price10,74 €
You save1,29 €
10,74 €
You save1,29 €
9,45 €9,45 €9.45
11 x 150 g Almo Nature Bio Organic Monoprotein - govedina 11 x 150 g
Economy kit
10,50 €/kg 0,35 € Kit price19,69 €
You save2,36 €
19,69 €
You save2,36 €
17,33 €17,33 €17.33
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "43968", item_name: "Almo Nature Bio Organic Monoprotein - govedina", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Almo Nature", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Food", item_category3: "Wet Food", price: 1.79, quantity: 1 } ] } });

Hrana Almo Nature Bio Organic je popoln obrok, lahko pa jo ponudimo kot slastno in zdravo popestritev obrokov vašega psa.

Monoproteinska formula je primerna tudi za občutljive pse, ki trpijo za prehranskimi intolerancami.

Almo Nature Bio Organic linija vsebuje sestavine, ki izhajajo iz organskega kmetovanja v skladu s pravili EU. Tako smo lahko prepričani, da vsebuje le etično pridobljene sestavine, ki spoštujejo okolje in živali. 

Odlike mokre hrane Almo Nature Bio Organic:

 • Živali, uporabljene v proizvodih so produkt humane, proste reje. Prehrani živali ni dodanih antibiotikov, hormonov in drugih umetnih dodatkov
 • Zelenjava uporabljena v pašteti je pridelana z ekološkim (bio) kmetovanjem in pri pridelavi ni uporabljenih pesticidov.
 • Vitamini in minerali, ki skrbijo za ustrezno imunsko odpornost
 • Brez umetnih barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa in aditivov.
 • Skrb za okolje: Almo Nature stremi k zmanjšanje emisij CO2 v svoji proizvodnji. Vsi izdelki so pakirani v embalaži, ki se lahko v celoti reciklira.

SESTAVA

meso* in živalski stranski proizvodi* min. 60% (100% govedina*), minerali, sončnično olje* 0,8%.

DODATKI/kg - Nutritivni dodatki

cink 15,2 mg (cinkov sulfat, monohidrat 41,7 mg), mangan 3,2 mg (manganov sulfat, monohidrat 9,76 mg), jod 0,5 mg (kalcijev jodat, brezvodni 1,56 mg). *Organske sestavine

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine 10%, surove vlaknine 0,3%, surove maščobe 5%, surovi pepel 2%, vlaga 82%, energijska vrednost 804 kcal/kg

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom, prilgojenim sodobnemu času. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Naturee, ki so zasnovali oprehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Naturee, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo,“ kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.