Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Almo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 g
 2. Dostava v 3h
   
  Almo Nature

  Almo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 g

  Dopolnilno hrano za mačke Almo Nature odlikujejo 100% naravne sestavine, ki so odobrene tudi za proizvodnjo človeške hrane. Pripravljena je iz najkvalitetnejših sestavin, ki so kuhane v lastnem soku, saj tako ohranijo vsa potrebna hranila.

  • V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhanih v lastnem soku
  • Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
  • Okusna receptura, z malo kalorijami
  • Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
  • HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
70 g Almo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 g 70 g
Almo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 gAlmo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 gAlmo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 g
20,71 €/kg 0,03 € 1,45 €1,45 €1.45
24 x 70 g Almo Nature HFC Natural Kitten – piščanec – 70 g 24 x 70 g
Sale
17,26 €/kg 0,58 € Regular price34,80 €
You save5,80 €
34,80 €
You save5,80 €
29,00 €29,00 €29.00
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Zelo pomembno je, da je prehod na trdo hrano pri mačjih mladičih narejen postopoma in pravilno. Hrana, ki jo ponudimo mladičku, mora biti okusna, mehka in obogatena z vitamini in minerali, saj mladički še nimajo popolnoma razvitega imunskega sistema.

Hrana vsebuje prave koščke piščanca, ki so drobno mleti, tako da jih lahko uživajo mačji mladički, ki še nimajo razvitih zob. 

Razlika med HFC in PFC hrano:

HFC (Human Food Chain) hrana
je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!

PFC (Pet Food Chain) hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

SESTAVA

piščanec 50%, piščančja juha 34%, riž 6%, sir 5%, sončnično olje 3%, piščančja jetra 1%, dehidrirano jajce 1%.

ANALITSKA SESTAVA

vlaga 80%, surove beljakovine 14%, surova olja in maščobe 4%, surovi pepel 1%, surove vlaknine 0,1%.

ZAKAJ IZBRATI HRANO ALMO NATURE?

Mačke in psi so pretežno mesojede živali, s prebavnim traktom delno prilagojenim sodobnemu načinu življenja. A vendar je dejstvo, da njihov prebavni trakt najhitreje absorbira maščobe in proteine živalskega izvora. Tega se zavedajo tudi prehranski strokovnjaki Almo Nature, ki so zasnovali prehrano, ki jo odlikuje:

 • Uporabljeno le najkvalitetnejše meso: meso uporabljeno v hrani Almo Nature je v celoti odobreno za uporabo v proizvodnji človeške hrane, saj proizvajalci verjamejo, da si naše mačke in psi zaslužijo kar najboljše. Zavedajo se, da so mačke in psi mesojedci, zato je delež mesa v konzervah izjemno velik. V njih najdemo prave koščke mesa, ki so pripravljeni na način, ki ohrani kar največ mikrohranil. Meso je pridelano v prosti reji, ribe pa so sveže ulovljene, saj o kvaliteti hranila odloča kvaliteta sestavine (o kvaliteti beljakovin odloča kvaliteta sestavine).
 • Dodatek riža: riž je znan kot odlična dietna hrana, ki uravnava prebavo. Je najlažje prebavljiva žitarica, ki ne draži želodca in prebavnega trakt. Riž bo vašo mačko ali psa oskrbel tudi s potrebnimi vlakninami, ki bodo poskrbele za redno in pravilno iztrebljanje.
 • Prva hrana na tržišču brez dodatkov: leta 2000 se je svetu predstavila linija hrane Almo Nature, ki je bila v celoti narejena iz čistih, naravnih sestavin in ni vsebovala nepotrebnih dodatkov. Še danes se proizvajalci držijo načela, da v svojo hrano vključujejo najkvalitetnejše sestavine, ki jih naši kosmatinci resnično potrebujejo za zdravo življenje.

Vodilo proizvajalcev hrane je: „Smo to kar jemo“, kar velja tudi za naše štirinožne prijatelje.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.