Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Beaphar No Stress priboljšek za lajšanje stresa mačk - 35 g
 2. Bestseller
   
  Beaphar

  Beaphar No Stress priboljšek za lajšanje stresa mačk - 35 g

  Pomirite svojega ljubljenčka v stresnih situacijah. Uporablja se lahko pri vseh mačkah ne glede na starost, velikost in pasmo.

  • V obliki slastnih posladkov
  • Naravne učinkovine
  • Pomaga v stresnih situacijah
  2.39
  Price2,39 €
  Club price after earned bonus 2,34 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Nekatere mačke so bolj dovzetne za stresne situacije kot drugi. Te v takih situacijah nujno potrebujejo nekaj kar jih pomirja. Nekaterim je dovolj že objem in udobno čohljanje, medtem ko nekatere za pomiritev potrebujejo močnejšo vzpodbudo. Naravni posladki, z učinkovinami rožmarina, hmelja, melise in lipinih cvetov žival uspešno pomirijo in ji olajšajo stresne situacije. 

S tabletami uspešno preprečite neželjeno vedenje (kot je markiranje in uničevanje pohištva), ki je posledica strahu ali nervoze. Njihovo uporabo pa priporočamo predvsem  v stresnih situacijah, kot so zabave, ognjemeti, obiski pri veterinarji, dolga vožnja z avtomobilom ... Učinkovine uspešno odpravljajo tudi neželjeno vedenje kot je praskanje, mijavkanje in markiranje. Posebej priporočljiva je njihova uporavba v gospodinjstvih z več živalmi, saj je navajanje na druge živali včasih zelo stresno.

NAVODILA ZA UPORABO

Mački idealno na dan ponudite dva priboljška. Priboljšek lahko mački ponudite tudi 11 ur pred stresnim dogodkom. Zelo živčne mačke in mačke med gonitvijo poleg posladkov lahko dobivajo tudi Biophar ampule za pomiritev. posladke hranite v 3 urnih intervalih, čez celi dan. Mačka ne sme zaužiti več kot 6 posladnkov v enem dnevu.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.