Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Beaphar Oftal tekočina za čiščenje oči in predelov okoli oči - 50 ml
 2.  
  Beaphar

  Beaphar Oftal tekočina za čiščenje oči in predelov okoli oči - 50 ml

  Očistite oči in predele okoli oči vašega ljubljenca. Tekočina očisti umazanijo okoli oči, prah in preprečuje razdraženost, ki je posledica le-teh. Uspešno tudi spodbuja samoočiščevalne lastnosti.

  • Enostavna uporaba
  • Primerna z neposreden stik z očmi
  • Uspešno očisti nečistoče okoli oči
  7.89
  Price7,89 €
  Club price after earned bonus 7,73 €
  Earned bonus 0,16 €
  On stock online
  Stock in stores?
Beaphar Oftal tekočina je posebej izdelana za čiščenje in blagodejno nego oči. Redna uporaba pomaga vzdrževati oči in dele okrog oči čiste.

Tekočina pripomore preprečevati in odstranjevati madež okrog oči. Lahko se uporabi pred drugimi posegi na očeh.

Vsebuje MSM, ki neguje občutljivo kožo okrog oči. MSM je naraven vir žvepla, za katerega je znano, da ob redni uporabi blaži alergije in pospešuje celjenje.

Navodilo za uporabo:
Za čiščenje oči: Namestite mehko pipeto v kotiček očesa in se pri tem NE DOTIKAJTE OČESA. Kanite 1-2 kapljici v oko in pustite živali, da mežikanjem odstrani višek tekočine – le to obrišite z robčkom.
Preprečevanje madežev: Kanite 1-2 kapljici na vatno blazinico in obrišite predel okrog oči do čistega.

Opozorilo: Ni primerno za živali mlajše od 12 tednov in za živali, ki se zdravijo zaradi težav z očmi. Če ste v dvomih glede nege oči, se posvetujte s strokovnjakom.

Beaphar je podjetje, ki svojo strast do hišnih ljubljenčkov s pridom uporablja v proizvodnji svojih izdelkov že 70 let! V tem času so razvili in proizvedli proizvedli veliko inovativnih farmacevtskih sredstev, izdelkov za zdravo življenje in izdelkov za nego ljubljenčkov, pri čemer so vedno skledili cilju: ponuditi kvalitetne izdelke po zmerni ceni, ki bodo skrbeli za blaginjo hišnih ljubljencev. Zavedajo se, da si vsi ljubljenčki zaslužijo le najboljše, zato ponujajo izdelke za vse - od mačk in psov, pa vse do glodavcev, ptic in plazilcev.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.