Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Beaphar tablete s pivskim kvasom in česnom - 250tbl
 2.  
  Beaphar

  Beaphar tablete s pivskim kvasom in česnom - 250tbl

  Prehransko dopolnilo s kvasom in česnom, ki vsebuje vitamine in minerale, ki ohranjajo zdravo kožo in dlako.

  • Uživajo ga lahko psi in mačke
  • Pomaga vzdrževati zdravo kožo in dlako
  10.89
  Price10,89 €
  Club price after earned bonus 10,67 €
  Earned bonus 0,22 €
Prehranski dodatek s kvasom in česnom, ki pomaga mački ali psu ohranjati dlako in kožo v odličnem stanju. Dopolnilo je popolnoma naravno, v obliki tablet.

Vsebujejo edinstveno kombinacijo sestavljeno iz vitaminov in mineralov, vitaminov skupine B, biotina, cinka in česna. Prehranski dodatek izboljša stanje kože, dlake in nohtov, uravnovesi metabolizem, dviguje odpornost, negativno vpliva na škodljive črevesne bakterije in notranje zajedavce.

Sestava: kvas, minerali, zelenjava (česen>4%).
Navodilo za uporabo: Primerno za oralno uživanje. 1 tablet zadostuje za vsakih 5 kg psa. Uporabite pri živalih starejših od 6 tednov.

Beaphar je podjetje, ki svojo strast do hišnih ljubljenčkov s pridom uporablja v proizvodnji svojih izdelkov že 70 let! V tem času so razvili in proizvedli proizvedli veliko inovativnih farmacevtskih sredstev, izdelkov za zdravo življenje in izdelkov za nego ljubljenčkov, pri čemer so vedno skledili cilju: ponuditi kvalitetne izdelke po zmerni ceni, ki bodo skrbeli za blaginjo hišnih ljubljencev. Zavedajo se, da si vsi ljubljenčki zaslužijo le najboljše, zato ponujajo izdelke za vse - od mačk in psov, pa vse do glodavcev, ptic in plazilcev.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.