Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Beeztees mineralni kamen z jodom - 5 x 5 x 3 cm
 2.  
  Beeztees

  Beeztees mineralni kamen z jodom - 5 x 5 x 3 cm

  Mineralni kamen z jodom, na nateri si bo vaša ptica z veseljem obrusila kljun in se oskrbela z vsemi potrebnimi minerali.

  • Ptico oskrbi z minerali 
  2.09
  Price2,09 €
  Club price after earned bonus 2,05 €
  Earned bonus 0,04 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Mineralni kamen Beeztees je narejen iz popolnoma naravnih materialov, ki so idealni za vse vrste ptic. Med kljuvanjem kamna bo ptica vzdrževala kljun v idealni kondiciji. To je zelo pomembno, saj njihov kljun nenehno raste in potrebuje redno nego. Mineralni kamen ptico tudi oskrbi z vsemi potrebnimi mineralnimi snovmi. Obogaten je z jodom, ki pomaga pri pravilnem delovanju organizma.

Predstavljamo  va,m znamko BezzTees, ki je specializirana v proizvodnjo igrač in dodatne opreme za hišne ljubljenčke. Odraz njihove uspešnosti pa je najbolj zadovoljno, zdravo in varno življenje štirinožnega prijatelja. To je bilo njihovo poslanstvo več kot 45 let, zato ker tako kot vi, želijo vašim živalim ponuditi kar najboljše.

Imajo široko ponudbo izdelkov za mačke, pse, gldalce, ribe in ptice. V njej najdete vse; od igrač do izdelkov za nego.

Njihova glavna vodila so:

INOVATIVNOST: Vsak dan se izumijo, izboljšajo in oblikujejo novi izdelki za ljubljenčke, ki vedno znova pozitivno presenečajo kupce.

IZVIRNOST: Vsi izdelki Buzztees so noekoliko drugačni na čisto svoj način. Na ta način zadostijo potrebam tudi najizbirčnejših kosmatincev in več kot milijonom ljubljencev po vsem svetu.

AKTIVNOST: aktivnost s psi je izredno pomembna in koristna tako za lastnika .

ZABAVA: Zabava je nekaj najboljšega v življenju! S tem namenom v Buzztees svojo ponudbo razširjajo, izboljšujejo in posodabljajo svoje izdelke. Vse z namenom ponuditi preprosto najzabavnejše in najboljše izdelke za vašega kosmatinca.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.