Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon kliker
 2. Bestseller
   
  Camon

  Camon kliker

  Učinkovit in izredno priljubljen pripomoček za šolanje psa.

  • Najbolj priljubljen pripomoček pri šolanju psov
  • Za šolanje in učenje trikov
  • Deluje po principu pozitivnega nagrajevanje
  4.19
  Price4,19 €
  Club price after earned bonus 4,11 €
  Earned bonus 0,08 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Kliker omogoča, da željeno vedenje psa v trenutku označimo in ga šele kasneje nagradimo. Je majhen in priročen. Pritrjen je na spiralasto vrvico, tako da ga lahko pripnemo na pas ali torbico ali pa si ga obesimo okrog zapestja.

KAKO UPORABLJAMO KLIKER: Pred pričetkom šolanja moramo psa »naklikati«, to pomeni, da moramo pri psu sprožiti povezavo med klikom, pravilnim vedenjem in nagradno. Prvih nekaj dni večkrat na dan samo kliknite in psu dajte nagrado. Pes bo kmalu začel povezovati zvok z nagrado. Potem lahko začnemo šolanje. Psa pripravimo, da naredi kar smo mu ukazali, kliknemo in damo nagrado. Ko pes osvoji princip klikerja, ga lahko začnemo učiti in vzgajati. Vsakič, ko pes naredi vajo pravilno kliknemo in ga nagradimo.

ZAKAJ UPORABLJATI KLIKER: Kliker je odličen pripomoček, ki ne glede na naše razpoloženje vedno zveni enako. Seveda pri šolanju delujejo tudi besede, a žal naše pohvale ne zvenijo vedno enako. Kliker pa ima edinstven zvok, ki psa pohvali vedno enako, pes pa njegov zvok poveže z nagrado.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "34454", item_name: "Camon kliker", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Supplies", item_category3: "Puppy Class", price: 4.19, quantity: 1 } ] } });