Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon kovinska zatezna ovratnica - različne velikosti
 2. Out of stock
   
  Camon

  Camon kovinska zatezna ovratnica - različne velikosti

  Zatezna kovinska ovratnica za vašega kužka s katero lahko ob pravilni uporabi preprečite njegovo vlečenje na povodcu in neželeno vedenje na sprehodu. 

  • Kratki jekleni členi
  • Močna
  • Ob potegu se zategne
  • Estetski videz
Options Bonus* Price Stock Add to Cart
40 cm Camon kovinska zatezna ovratnica - različne velikosti 40 cm
0,27 € 13,29 €13,29 €13.29
in-stockinquiry for delivery time 
65 cm Camon kovinska zatezna ovratnica - različne velikosti 65 cm
0,43 € 21,29 €21,29 €21.29
in-stockinquiry for delivery time 
70 cm Camon kovinska zatezna ovratnica - različne velikosti 70 cm
0,45 € 22,49 €22,49 €22.49
in-stockinquiry for delivery time 
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50197", item_name: "Camon kovinska zatezna ovratnica - različne velikosti", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Collars", price: 13.29, quantity: 1 } ] } });
Dolžina ovratnice (v cm)  40  45  50   55   60   65   70
Širina ovratnice (v mm)  2,5   2,5  3 3 3 3 3

Neželeno vedenje in vlečenje med sprehodom na povodcu lahko odpravite tudi s pravilno uporabo kovinskih zateznih ovratnic. Ob potegu se ovratnica okoli vratu zategne, zaradi česar je ob potegu kosmatinčku nelagodno in vlečenje tako poveže z neprijetno izkušnjo. Sčasoma se bo kužek naučil, da ne sme vleči in ponovno boste lahko uživali na sprehodih!

Kovinske ovratnice imajo lahko tudi estetski videz. Camon zatezna ovratnica je izdelana iz jekla s kratkimi členi. Za izbiro pravilne velikosti ovratnice poleg obsega vratu premerite tudi obseg največjega dela lobanje, saj boste na tak način preprečili, da si bo pes ovratnico brez težav snel.

OPOZORILO: Pred uporabo kovinske zatezne ovratnice z namenom vzgoje, se posvetujte s strokovnjakom za pasje vedenje, saj je ob nepravilni uporabi, ovratnica lahko zelo nevarna. Prav tako naj pes, v času, ko je prosto spuščen, ne nosi kovinske zatezne ovratnice, saj se le-ta lahko zatakne in psa močno poškoduje.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate.

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja.

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.