Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon ovratnica najlon Large, črna - 49-71 cm
 2.  
  Camon

  Camon ovratnica najlon Large, črna - 49-71 cm

  Najlonska ovratnica za naše največje prijatelje!

  • Posebej velika
  • Nastavljiva dolžina
  • Izdelana iz trpežnega najlona
  10.69
  Price10,69 €
  Club price after earned bonus 10,48 €
  Earned bonus 0,21 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Včasih je za naše največje pasje prijatelje kar težko najti pravo velikost ovratnice, ki bi bila hkrati dovolj močna in udobna.

Camon najlon Large ovratnica je izdelana prav posebej za velike pse. Odlikuje jo trpežen in močan najlon in močne kovinske zaponke. 

Obseg ovratnice je nastavljiv, tako da bo vašemu kužku zagotovo prav.

Barva: črna
Obseg: 49 - 71 cm

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "33859", item_name: "Camon ovratnica najlon Large, črna - 49-71 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Collars", price: 10.69, quantity: 1 } ] } });