Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon Soft Grip grablje za vozle - 8 rezil
 2.  
  Camon

  Camon Soft Grip grablje za vozle - 8 rezil

  Odstranite odmrlo podlanko na najhitrejši in najučinkovitejši način.

  • Hitro in temeljito odstranjevanje odmrle podlanke
  • 8 rezil
  • Ergonomsko oblikovan gumijast ročaj
  13.59
  Price13,59 €
  Club price after earned bonus 13,32 €
  Earned bonus 0,27 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Camon grablje za vozle je izvrsten pripomoček, ki je idealen za lastnike, ki negi kožuha nimajo časa posvečati toliko časa, saj je odstranjevanje odmrle dlake izjemno enostavno in hitro.

Rezila glavnika so dovolj ostra, da prečešejo skozi trdovratne vozle v dlaki in izčešejo poddlako. Z rednim česanjem vašega ljubljenčka se odpadanje dlake zmanjša.

Lahko se uporablja za gosto krajšo, srednjo in dolgo dlako. Primerno za vsako dlako, ki se rada vozla. Primerno tako za pse kot za mačke.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.