Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Camon Treat & Snack koščki posušenega piščanca - 80 g
 2.  
  Camon

  Camon Treat & Snack koščki posušenega piščanca - 80 g

  Žvečljivi kosi posušenega piščanca za nagrado in zaposlitev!

  • Okus piščanca
  • Priročna nagrada
  3.29
  Price3,29 €
  Club price after earned bonus 3,22 €
  Earned bonus 0,07 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Naši kužki so tako sladkosnedi, mi pa jih seveda z veseljem razvajamo! Kot nagrado pri šolanju ali pa le kot posladek mu lahko ponudimo Camon koščke posušenega piščanca. Vašemu psu bo zagotovo šel v slast!

Sestava: meso in mesni stranski proizvodi (od tega vsaj 93,5% piščanca), olja in maščobe, sladkorji, minerali.

Camon je italijansko podjetje, ki se specializira za izdelavo izdelkov za male živali. Njihovo glavno vodilo je pomoč in skrb za naše ljubljenčke, s čimer dosegajo izjemne rezultate. 

Podjetje žene mlada in entuziastična ekipa, ki razvija nove in inovativne izdelke, ki bliskovito osvajajo trg. Pomembna jim je tudi ekološka nota, saj se trudijo, da so njihovi izdelki prijazni do okolja. 

Zahvaljujoč se njihovi kvaliteti in raznoliki ponudbi, je Camon pomemben na trgu izdelkov za hišne ljubljenčke tako v domači Italiji, kot tudi drugod v Evropi.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "35532", item_name: "Camon Treat & Snack koščki posušenega piščanca - 80 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Camon", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Snacks", price: 3.29, quantity: 1 } ] } });