Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Chuckit! Ultra Flight gumijasti frizbi - 22,9 x 2,5 cm
 2.  
  Chuckit!

  Chuckit! Ultra Flight gumijasti frizbi - 22,9 x 2,5 cm

  Psi bi se za frizbiji lahko podili cel dan in še vedno jim ne bi bilo dovolj. Z zabavnim frizbijem se vi in vaš pes lahko igrata do onemoglosti. 

  • Trpežna guma
  • Zaradi živahne barve hitro opazljiv
  • Mehek (ne poškoduje dlesni)
  • Dvignjen rob za lažje pobiranje
  13.49
  Price13,49 €
  Club price after earned bonus 13,22 €
  Earned bonus 0,27 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Z vašim kužkom lahko na sprehodih ali na plaži uživate z Chuckit! frizbijem UltraFlight, ki bo poskrbel za napeto igro lovljenja. Oblika notranjosti frizbija omogoča tudi popolno igro lovljenja na dolge razdalje.

Frizbi je narejen iz trpežne, mehke gume, ki je prijazna do dragocenih pasjih zob ter dlesni. Poseben, nekoliko dvignjen rob frizbija omogoča lažje pobiranje izdelka s tal, frizbi pa je tudi zelo upogljiv. Živahna barva frizbija omogoča, da ga boste lahko hitro opazili in našli. 

Premer: 22,9 cm
Višina: 2,5 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50247", item_name: "Chuckit! Ultra Flight gumijasti frizbi - 22,9 x 2,5 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Chuckit!", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Rubber Toys", price: 13.49, quantity: 1 } ] } });