Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Dog Fantasy vpojna podloga Training X s feromoni (7 kos) - 60 x 90 cm
 2.  
  Dog Fantasy

  Dog Fantasy vpojna podloga Training X s feromoni (7 kos) - 60 x 90 cm

  Vpojne podloge so primerne predvsem za navajanje vašega malega kosmatinčka na sobno čistočo ali pa z uporabo olajšate bivanje starejšemu psu, ki ima težave z inkontinenco. 

  • Vsebuje feromone (privablja z vonjem)
  • Hitro vpijanje tekočine
  • Nepropustne
  • Nadzor neprijetnih vonjav
  • Primerna tudi za uporabo v boksu
  4.99
  Price4,99 €
  Club price after earned bonus 4,89 €
  Earned bonus 0,10 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

V času navajanja mladičkov na sobno čistočo so vpojne podloge odličen učni pripomoček, saj v prvih nekaj mesecih mladički opravljanje manjše in večje potrebe težko dolgo zadržujejo kar lahko povzroči kakšno nenamerno nezgodo na vašem predpražniku ali preprogi. Uporabne pa so tudi za breje psičke, starejše pse, ki imajo težave z inkontinenco oz. uhajanjem urina, pri psih po operacijah ali bolnih, poškodovanih živalih.

Vpojna podloga tekočino hitro vpijajo, kar poskrbi, da se kužkove tačke ne zmočijo, hkrati pa ne prepušča tekočine na talne površine in nadzorujejo neprijetne vonjave. Na podlogo so, v obliki črke X, nanešeni feromoni, ki psa spodbujajo k opravljanju potrebe na plenično podlogo. Vpojno podlogo na začetku lahko namestite v mladičkovo ogradico ali boks, tako se bo kosmata kepica hitreje privadila na uporabo. Pri navajanju psička za opravljanje potrebe na vpojno podlogo potrebujete ogromno pozitivne spodbude za psička in tudi močno voljo. V primeru, da kosmatinčku uide in potrebe ne opravi na pleničko ga ne kaznujte

Velikost: 90 x 60 cm

Postopek navajanja in učenja mladiča na plenične podloge:

Vpojna podloga je opremljena z vonjem po pasjem urinu in tako bo psiček s svojim smrčkom vpojno podlogo povezal z opravljanem potrebe na podlogi in ne drugje. S časom lahko število pleničnih podlog zmanjšujete in jih premikate vedno bolj proti izhodnim vratom. Na tak način bo mladiček opravljanje male in velike potrebe povezal tudi s sprehodom. Plenično podlogo lahko v času učenja sobne čistoče vzamete tudi s seboj na sprehod in ga tako na opravljanje potrebe na plenične podloge navadite tudi zunaj.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51831", item_name: "Dog Fantasy vpojna podloga Training X s feromoni (7 kos) - 60 x 90 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Dog Fantasy", item_category: "Dogs", item_category2: "Everything for Puppies", item_category3: "House Training", price: 4.99, quantity: 1 } ] } });