Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Duvo gumijasta žogica za posladke, različne barve - 7 cm
 2.  

  Duvo gumijasta žogica za posladke, različne barve - 7 cm

  Gumijasta žogica živahnih barv za odlično igro metanja in lovljenja, ki bo vašemu kosmatincu popestrila še tako dolgočasen dan ali pa si z njo lahko razmiga možgančke in prisluži slastne priboljške.

  • Odlična miselna zaposlitev
  • Odprtine z geometrijskimi oblikami
  • Nepredvidljivo odbijanje
  • Mehka (ne poškoduje pasjih zob)
  • Izbira barve ni mogoča!
  7.59
  Price7,59 €
  Club price after earned bonus 7,44 €
  Earned bonus 0,15 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Interaktivna žoga za pse, ki vašega nadebudnega kosmatinca preprosto zaposli in miselno vzpodbudi, hkrati pa je primerna tudi za napeto igro lovljenja!. Igračo preprosto napolnite z najljubšimi priboljški in zabava se lahko začne!

Z grizenjem in premikanjem žogice bo kuža iz geometrijskih oblik odprtin vzpodbujal padanje priboljškov. Ko je izdelek prazen pa se lahko z vašim najboljšim prijateljem pozabavate še z metanjem in lovljenjem žogice. Odlična pa je lahko tudi za premagovanje ločitvene tesnobe, saj pes ob grizenju priboljškov pozabi na to, da vas ni v bližini. Žogica je izdelana iz mehke gume in je prijazna do dragocenih pasjih zob ter dlesni.

V ponudbi tri različnie barve, izbira barve ni mogoča.

Velikost: premer 7 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49092", item_name: "Duvo gumijasta žogica za posladke, različne barve - 7 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Interactive Toys", price: 7.59, quantity: 1 } ] } });