Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Duvo penasta žoga Supa'Foam, rumena - 10 cm
 2.  

  Duvo penasta žoga Supa'Foam, rumena - 10 cm

  Lahka žogica živahnih barv za odlično igro metanja in lovljenja, ki bo vašemu kosmatincu popestrila še tako dolgočasen dan.

  • Trpežna pena
  • Se dobro odbija
  • Plava na vodi
  • Zaradi živahne barve hitro opazljiva
  • Mehka (ne poškoduje dlesni)
  7.91
  Regular price8,79 €You save0,88 € (-10,00%)
  Web price7,91 €
  Club price after earned bonus 7,75 €
  Earned bonus 0,16 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Z Duvo Supa'Foam žogo bo vaš pes užival na sprehodih, saj jih boste popestrili z napeto igro lovljenja! Igrača je narejena iz vzdržljivega materiala.

Žoga je narejena iz mehke, trpežne pene, ki plava na vodi in je prijazna do dragocenih pasjih zob ter dlesni, hkrati pa ponuja obilo različnih načinov igre, saj se od površine tudi dobro odbija. Primerna še posebno za pse, ki radi prinašajo stvari pa naj bo to na kopnem ali iz vode. Živahna barva žoge pa popestri igro in naredi igračko vašemu ljubljenčku še bolj zanimivo.

Velikost: premer 10 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49088", item_name: "Duvo penasta žoga Supa'Foam, rumena - 10 cm", discount: 0.88, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Floating Toys", price: 8.79, quantity: 1 } ] } });