Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. WolfPack goveja koža, 75 cm - 1 kos
 2.  
  WolfPack

  WolfPack goveja koža, 75 cm - 1 kos

  Posušena goveja koža iz 100% govedine.

  • Kvalitetna znamka linije Mr.Pet
  • Idealno za žvečenje
  • Popolnoma naravno
  • Popolno za zaposlitev psa
  4.99
  Price4,99 €
  Club price after earned bonus 4,89 €
  Earned bonus 0,10 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

100% naravni posladek
za vašega psa. Je dopolnilna hrana, primerna za vse pasme psov, vseh starostnih skupin.

Zaradi intenzivnega drgnjenja ob grizenju, pomaga in spodbuja čiščenje zob ter vašemu psu utrjuje dlesni in ugriz.

Hraniti na suhem in hladnem ter stran od neposrednega sonca. Samo za prehrano živali.

Pakirano: 1 kos, 75 cm

Prestopi na divjo stran in ponudi svojemu psu, kar bi sam nagonsko izbral - naravno, brez umetnih dodatkov, zdravo in okusno!

WolfPack je lastna blagovna znamka trgovin Mr.Pet, ki jo za vas vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo. Blagovna znamka WolfPack združuje izbrane kakovostne proizvode slovenskih in evropskih proizvajalcev, ki so cenovno dostopni vsem lastnikom ljubljenčkov. Odlikuje jih premišljena izbira sestavin in odličen okus, ki naše štirinožne prijatelje uspešno razvajata.

Vsi izdelki WolfPack so testirani na naših lastnih ljubljencih, kar potrjuje odličnost naših izdelkov. Preden se odločimo za nov izdelek WolfPack, ga skrbno preučimo in testiramo na naših pasjih in mačjih družinskih članih. Lastniki odzive na nove izdelke skrbno spremljamo in beležimo spremembe, ki jih opazimo pri ljubljenčkih. Če izdelek navduši tako nas, kot tudi naše kosmatince, se potrudimo, da izdelek čimprej pripeljemo na police in tako omogočimo, da v njem uživa tudi vaš ljubljenec.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "27554", item_name: "WolfPack goveja koža, 75 cm - 1 kos", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "WolfPack", item_category: "Dogs", item_category2: "Treats", item_category3: "Suhomesnate žvečke", price: 4.99, quantity: 1 } ] } });