Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Duvo Splash škropilnik za vrtno cev, modri kit - 20 x 14 x 12 cm
 2. Last one available
   

  Duvo Splash škropilnik za vrtno cev, modri kit - 20 x 14 x 12 cm

  Prikupen modri kit, ki ga preprosto namestite na vrtno cev in v vročih poletnih dneh poskrbi za prijetno osvežitev ter noro zabavo vašega kosmatinčka.

  • Fontana za igro
  • Aktivacija ob dotiku
  • Pršenje vode v vse smeri
  • Odporen material na praske
  • Preprečite žvečenje igrače!
  17.49
  Price17,49 €
  Club price after earned bonus 17,14 €
  Earned bonus 0,35 €
  Last pieceSame Day Delivery
  Stock in stores?

V poletni vročini največkrat za kosmatinčka iščete učinkovite in priročne načine kako ga ohladiti. Z uporabo vodne fontane oz. škropilnika Duvo Splash lahko to storite na zabaven način kar na domačem vrtu. Izdelek preprosto namestite na ventil vrtne cevi za vodo in vodne igre se lahko pričnejo! 

Prikupen modri kit s svojimi barvnimi prožnimi škropilniki vodne curke usmerja v naključne različne smeri, škropljenje pa aktivira dotik igrače. Škropilnik je izdelan iz plastike, ki je odporna na praskanje krempljev vašega kužka. Vseeno pa to ni igrača za žvečenje, zato psu le to preprečite.

Velikost: 16 x 14 x 7,5 cm 
Premer navoja nastavka: 2,5 cm
Nastavek za vrtno cev: 1,5 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51021", item_name: "Duvo Splash škropilnik za vrtno cev, modri kit - 20 x 14 x 12 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Duvo", item_category: "Special categories", item_category2: "Spletna poletna razprodaja", item_category3: "Poletne igrače - razprodaja", price: 17.49, quantity: 1 } ] } });