Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Ebi pas za tek s psom D&D-Sports - 110 cm
 2.  

  Ebi pas za tek s psom D&D-Sports - 110 cm

  Udoben in lahek pas za tek, aktivne sprehode in izlete v naravo z vašim kosmatinčkom, ki omogoča, da imate med športanjem proste roke, kužek pa je še vseeno varno pripet in pod nadzorom.

  • Iz poliestra
  • Odsevni elementi za varnost
  • Elastičen povodec (absorbcija šoka ob nenadnem potegu)
  • Vrtljiv karabin
  • Žepi za shranjevanje
  30.59
  Price30,59 €
  Club price after earned bonus 29,98 €
  Earned bonus 0,61 €

Psi uživajo v aktivnih sprehodih, sedaj se lahko skupaj s svojim kužkom varno rekreirate tudi vi z Ebi D&D pasom za tek. Pas je odličen za tek ali pohode v naravi, saj vam omogoča proste roke.

Izdelan je iz poliestra. Izdelek je lahek za uporabo in opremljen z odsevnimi trakovi, ki bodo v bolj mračnih dnevih in proti večeru poskrbeli za vašo varnost in boste bolj vidni. Na pasu so žepi različnih velikosti, v katere lahko shranite drobnarije in pasje pripomočke. Elastičen povodec absorbira morebitne sunke in potege. Vrtjiv karabin poskrbi, da se povodec med aktivnostjo ne zvija in zapleta.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49193", item_name: "Ebi pas za tek s psom D&D-Sports - 110 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "TerraDella", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Sport Leashes", price: 30.59, quantity: 1 } ] } });