Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Flamingo Hip Bag torbica in pas za sprehode - 60-135 cm
 2.  
  Flamingo

  Flamingo Hip Bag torbica in pas za sprehode - 60-135 cm

  Udobna torbica primerna za aktivne sprehode in izlete v naravo z vašim kosmatinčkom. 

  • Iz poliestra
  • Odsevni elementi za varnost
  • Dva obročka za pripenjanje povodca
  • 4 žepi za shranjevanje in steklenička (500 ml)
  • Nastavljiv pas z zaponko
  31.99
  Price31,99 €
  Club price after earned bonus 31,35 €
  Earned bonus 0,64 €

Nekateri psi zelo uživajo v aktivnih sprehodih in tudi pohodih v naravo. Sedaj se lahko skupaj s svojim kužkom varno rekreirate tudi vi ter ste brez skrbi da s seboj nimate nujne opreme. Torbica je praktičen pripomoček, saj vam omogoča, da na njo pripnete tudi povodec, kar vam med sprehajanjem omogoči, da imate proste roke.

Izdelana je iz poliestra in je lahka za uporabo. Priložena ji je tudi plastenka prostornine 500 ml. Izdelek je opremljen z odsevnimi elementi, ki bodo v bolj mračnih dnevih in proti večeru poskrbeli za vašo varnost, da boste bolj vidni. Opremljena je z žepi različnih velikosti, v katere lahko shranite drobnarije in pasje pripomočke. Dva obročka poskrbita, da lahko tja pripnete povodec ali drugo opremo.

Obseg pasu: 60-135 cm
Velikost torbice: 43,3 x 19,5 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50152", item_name: "Flamingo Hip Bag torbica in pas za sprehode - 60-135 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Flamingo", item_category: "Special categories", item_category2: "S kužkom na izlet!", item_category3: "Transportni boksi", price: 31.99, quantity: 1 } ] } });