Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Isegrim Adult Multipack - monoprotein - 6 x 410 g
 2.  
  Isegrim

  Isegrim Adult Multipack - monoprotein - 6 x 410 g

  Pakiranje monoproteinske hrane v vrečki Isegrim za odrasle pse!

  • 6 vrečk
  • Trije različni okusi
  • Monoproteinsko
  • Brez žit in soje
  • Najkvalitetnejše izbrane sestavine
  13.49
  Price13,49 €
  Club price after earned bonus 13,22 €
  Earned bonus 0,27 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Mokra hrana Isegrim v vrečki je popoln obrok iz najkvalitetnejših sestavin za vašega 'modernega volka'.

Tako kot njihovi predniki, tudi naši psi potrebujejo pestro prehrano, ki jim bo zagotovila dolgo, zdravo in zadovoljno življenje.

Multipack vsebuje 6 slastnih vrečk - tri različne monoproteinske okuse: konj, puran in divja svinja!

Volk – v nemškem ljudskem izročilu ga imenujejo „Isegrim“ - se v ljudskih zgodbah pojavlja kot mojster prilagoditve, saj ga najdemo na najrazličnejših področjih: od gozdnate Evrope do Centralne Azije. Volk ima poseben dar, da v vsakem okolju najde natanko tisto, kar potrebuje za moč in neodvisnost. Iz bogatih virov svojega teritorija instinktivno uporabi kar je najbolje zanj in za njegovo krdelo.

Psi so to naravno raznolikost podedovali od volkov - podobno volku so tudi psi divji kot narava. Volkovi in psi si delijo mnogo značilnosti in psi imajo veliko koristi pri zdravju in pestrosti okusov, če jedo kot volkovi.

Isegrim je popolna hrana, ki vsebuje najboljše, kr ponuja narava, v kombinaciji z navdihom načina življenja volkov - visok delež svežega mesa, veliko zelenjave z jagodičevjem in zelišči. Visoko kakovostne sestavine s poživljajočimi hranili, vitamini in olji, ki so dobri za metabolizem in imunski sistem psa. Kakovost sestavin v Isegrimu poudarja naravno hranjenje, ki ga psi obožujejo. Koncept prehrane, ki pse ponese nazaj, k njihovim koreninam in je uglašen z instinkti njihovih prednikov. Za aktivno vrsti prilagojeno življenje.

Isegrim - divji kot narava

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "39145", item_name: "Isegrim Adult Multipack - monoprotein - 6 x 410 g", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Isegrim", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Food", item_category3: "Wet Food", price: 13.49, quantity: 1 } ] } });