Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Jean Peau Coat king za izčesavanje podlanke - 20 nožev
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau Coat king za izčesavanje podlanke - 20 nožev

  Odstranite odmrlo podlanko na najhitrejši in najučinkovitejši način.

  • Hitro in temeljito odstranjevanje odmrle podlanke 
  24.99
  Price24,99 €
  Club price after earned bonus 24,49 €
  Earned bonus 0,50 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Coat King se uporablja za odstranjevanje odmrle dlake, odstranjevanje vozlov in redčenje dlake. Je pripomoček, ki je idealen za lastnike, ki negi kožuha nimajo časa posvečati toliko časa, saj je odstranjevanje odmrle dlake izjemno enostavno in hitro. Ima kar 20 rezil, ki so dovolj ostra, da odstranijo vse vozle in odmrlo dlako. Z rednim česanjem vašega ljubljenčka, se odpadanje dlake zmanjša.

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.