Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Jean Peau krtača s krivi iglami - M
 2.  
  Jean Peau

  Jean Peau krtača s krivi iglami - M

  Obvezen pripomoček za vse lasstnike dolgodlakih psov in psov s srednje dolgo dlako. Še zlasti pa je učinkovita pri krtačenju zelo zvozlane dlake.

  • Odlična pri razčesavanju vozlov
  • Lesen ročaj za bolj udoben oprijem
  9.99
  Price9,99 €
  Club price after earned bonus 9,79 €
  Earned bonus 0,20 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?

Krtača z ukrivljenimi iglami je zagotovo nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi psov. Uporablja se pri psih s srednje dolgo in dolgo dlako in je zelo učinkovita pri razčesavanju vozlov. Med pasme pri katerih je ta tip krtače najbolj učinkovit spadajo zlati prinašalci, kodri, yorshirski terierji, koker španjeli in bernatdinci. Dolgodlake pasme kot so kodri in koker španjeli imajo dlako, ki je bolj nagnjena k vozlanju. Pomembno je, da ste pri razčesavanju nežni, saj goste okrivljene igle, z majhnimi presledki lahko ob premočnem pritisku pošodujejo kožo ali pa je psom zelo neprijetno. Za vozle, ki jih s krtačo ne morete razčesati, uporabite glavnik.

Navsezadnje vsi želimo svojim psom le najboljše!

Linija izdelkov za nego kožuha Jean Peau temelji na naravnih izvlečkih zelišč, ki imajo ustrezen pH za vzdrževanje dlake v najboljši kondiciji. Njihova formula je popolna za reševanje težav z dlako in kožo. Odlično pa se obnese tudi pri vsakdanji negi dlake, saj je na prvem mestu vedno zdravje vašega ljubljenca. Izdelki Jean Peu skrbijo tako za odlično stanje dlake, kot tudi za ohranjanje uravnotežene mastosti kože, ki je ključna pri ohranjanju zdrave kože.

Izdelki Jean Peau so že 20 let poznani po svoji visoki kakovosti, saj ponujajo najboljše izdelke na katere prisegao tudi mnogi evropski razstavljalci psov in mačk.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.