Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Kiwi Walker najlonska ovratnica Running Kiwi - črno modra - različne velikosti
 2. Same day delivery
   
  Kiwi Walker

  Kiwi Walker najlonska ovratnica Running Kiwi - črno modra - različne velikosti

  Klasična in kvalitetna nastavljiva ovratnica iz najlona z reflektivnimi šivi.

  • Narejena iz trpežnega najlona
  • Preprost in klasičen izgled
  • Živahna barva (modra)
  • Močna zaponka
Dimensions Bonus* Price Stock Add to Cart
32 - 45 cm Kiwi Walker najlonska ovratnica Running Kiwi - črno modra - različne velikosti 32 - 45 cm
0,15 € 7,29 €7,29 €7.29
43 - 55 cm Kiwi Walker najlonska ovratnica Running Kiwi - črno modra - različne velikosti 43 - 55 cm
0,17 € 8,29 €8,29 €8.29
53 - 65 cm Kiwi Walker najlonska ovratnica Running Kiwi - črno modra - različne velikosti 53 - 65 cm
0,20 € 9,99 €9,99 €9.99
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "47852", item_name: "Kiwi Walker najlonska ovratnica Running Kiwi - črno modra - različne velikosti", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Kiwi Walker", item_category: "Dogs", item_category2: "Collars and Leashes", item_category3: "Collars", price: 7.29, quantity: 1 } ] } });

Vsak pes potrebuje klasično in kvalitetno ovratnico, ki ga bo spremljala na vsakodnevnih pustolovščinah! 

Ovratnica v živahnih barvah Kiwi Walker je nastavljiva in narejena iz trpežnega najlona. Zaponka je izredno močna, zato ni strahu, da bi popustila tudi pri psih, ki močno vlečejo na povodcu! Za boljšo vidljivost kužka v temi so na ovratnici tudi reflektivni šivi

Na voljo je tudi povodec v enaki barvi!

Znamka Kiwi Walker predstavlja kakovostno in svežo blagovno znamko na področju izdelkov za hišne ljubljenčke. Njihova ponudba predstavlja pester izbor zanimivih izdelkov na področju igrač, opreme in priboljškov. Vsi izdelki so zelo inovativni, barviti, unikatni in izdelani iz kakovostnih materialov. Njihovo vodilo je zabava brez žrtvovanja kakovosti.

V podjetju podpirajo in spodbujajo igranje kar smatrajo kot kvalitetni čas, ki ga ob tem preživite s svojim ljubljenčkom. Kiwi Walker poskrbi za vas in vašega kosmatinca tudi ko ste na poti z izdelki iz potovalne linije. Vsa ležišča in blazine v njihovi ponudbi vsebujejo ortopetsko spominsko peno, uporabljene tkanine so iz recikliranih in drugih obnovljivih materialov. Kiwi Walker pa poskrbi tudi za varnost vašega kosmatinca na sprehodu s kvalitetnimi in varnimi, a hkrati barvitimi ter stilskimi ovratnicami in povodci. Za gurmanske obroke v stilu pa imajo na voljo tudi posode različnih edinstvenih oblik in barv. Podjetje želi zagotoviti kar se da zdravo sladkanje vašega ljubljenca, zato so priboljški Kiwi Walker 100% naravni in brez kakršnih koli dodatkov. Surovine so obdelane le s postopkom liofilizacije, kar ohrani naravne vrednosti živil (hranila, vitamine,...). Liofilizacija pomeni sušenje živila z globokim zamrzovanjem s katerim se odstrani voda.

Kiwi Walker vas vabi, da popeljete svojega ljubljenčka v njihov svet, da se skupaj sprehodite po lažji poti življenja!

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.