Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG Air Dog igrača utež Aport - medium
 2.  
  KONG

  KONG Air Dog igrača utež Aport - medium

  Če vaš pes uživa v napeti igri lovljenja in prinašanja, je igrača utež Aport popolna zanj. Združuje dve njegovi najljubši igrači - teniško žogico in piskajočo igračo. Igrača ni škodljiva zobem, zato se lahko s svojim psom igrate brez skrbi. 

  • Odlična za igro lovljenja in prinašanja
  • Iz nestrupenega, psom prijaznega materiala
  • S piskanjem popestri igro
  9.99
  Price9,99 €
  Club price after earned bonus 9,79 €
  Earned bonus 0,20 €
Psi obožujejo igro lovljenja. Ko vidijo njihovo najljubšo igračko v vaših rokah, se jim zasvetijo oči in polni pričakovanja čakajo, da jim jo vržete. Z igračo Aport, lahko psa še dodatno navdušite, saj združuje dve njegovi najljubši igrački - teniško žogico in piskajočo igračo. Tako se vam in vašemu štirinožnemu prijatelju obeta izobilje najbolj nore zabave.

Utež je zasnovana tako, da jo pes enostavno prime z zobmi in jo z zadovoljstvom prinaša. Narejena je iz prožnega materiala, ki igro še dodatno poskrbi z odskakovanjem. Površina igrače ni groba in ne škoduje zobem in dlesnim, za razliko od navadnih teniških žogic.

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "11004", item_name: "KONG Air Dog igrača utež Aport - medium", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Balls and Ropes", price: 9.99, quantity: 1 } ] } });