Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG igrača Scrunch Knots M/L, lisica - 5,7 x 38,7 cm
 2.  
  KONG

  KONG igrača Scrunch Knots M/L, lisica - 5,7 x 38,7 cm

  Prikupna plišasta lisica, ki je primerna tako za udobno stiskanje kot aktivno igro. Igračk ne potrebujejo le otroci, tudi kosmatinci, predvsem mladički, so nad njimi navdušeni!

  • Narejena iz mehkega raztegljivega pliša
  • V notranjosti vrv z vozlji
  • Omogoča različne načine igre
  • Nežna do zob
  • Popolna za interaktivno igro vlečenja in prinašanja
  • Igrača piska
  14.45
  Price14,45 €
  Club price after earned bonus 14,16 €
  Earned bonus 0,29 €
  On stock online
  Stock in stores?

Plišaste igrače so med kužki najbolj priljubljene igrače. Kosmatinčki jih radi prenašajo naokrog, jih grizejo in se k njim stiskajo. Igrača se hitro navzame pasjega vonja, kar psička še dodatno spodbudi, da se k igrači vrača vedno znova.

Prikupna lišička iz raztegljivega pliša, ki se ovija okoli vrvi z vozlji bo za vašega najboljšega prijatelja odlična prijateljica za igro ali mirno spanje in je nežna do dragocenih psičkovih zob. Izdelek je brez polnila, kar poskrbi za manj nereda ob morebitnem uničenju igrače. Zabava je še toliko večja, saj ob pritisku igrača piska. Omogoča različne načine igre, kot so na primer vlečenje, prinašanje,... zaradi podolgovate oblike. Psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko s pridom uporabite pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa brez težav motivirate, pritegnete njegovo pozornost in jo uporabljate kot nagrado.

V primeru, da opazite poškodbo igrače jo nemudoma odstranite, med igro naj bo pes vedno pod nadzorom.

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "51101", item_name: "KONG igrača Scrunch Knots M/L, lisica - 5,7 x 38,7 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "KONG dog toys", price: 14.45, quantity: 1 } ] } });