Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG igrača Wet Wubba - Large
 2. Last one available
   
  KONG

  KONG igrača Wet Wubba - Large

  Psi imajo radi vodo, radi pa imajo tudi mehke igrače. Žal ti dve stvari načeloma ne gresta najbolje skupaj, a ne pri igračah Kong; mehko igračo so namreč oblekli v neopren, tako da se z najljubšo igračo vašega psa lahko zabavate tudi v vodi.

  • Oblečena v neopren (vodoodporna)
  • Za vsestranske igre
  • Brez piskajočega mehanizma
  13.59
  Price13,59 €
  Club price after earned bonus 13,32 €
  Earned bonus 0,27 €
Psi imajo radi vodo, radi pa imajo tudi mehke igrače. Žal ti dve stvari načeloma ne gresta najbolje skupaj, a ne pri igračah Kong; mehko igračo so namreč oblekli v neopren, tako da se z najljubšo igračo vašega psa lahko zabavate tudi v vodi. Igrača omogoča različne skupne igre.

Primerna je tako za igro vlečenja, kot prinašanja. Ker nima piskajočega mehanizma je primerna tudi za pse, ki ne marajo piskajočih igrač. Igrača ni primerna za žvečenje.

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "16900", item_name: "KONG igrača Wet Wubba - Large", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Special categories", item_category2: "Pripravljeni na poletje?", item_category3: "Plavajoče igrače", price: 13.59, quantity: 1 } ] } });