Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG igrača Wobbler, rdeča - large
 2.  
  KONG

  KONG igrača Wobbler, rdeča - large

  Igrača Kong Wobbler bo vašemu psu omogočila ure in ure zabavne igre. V igračo enostavno natresite hrano ali druge suhe priboljške in opazujte psa kako se predaja miselni zabavi.

  • Igrača se razpolovi in s tem olajša vstavljanje priboljškov
  • Čiščenje v pomivalnem stroju
  • Trpežen
  25.99
  Price25,99 €
  Club price after earned bonus 25,47 €
  Earned bonus 0,52 €

Igrača Kong Wobbler bo vašemu psu omogočila ure in ure zabavne igre. V igračo enostavno natresite hrano ali druge suhe priboljške in opazujte psa kako se predaja miselni zabavi.

Igrača stoji stabilno na podlagi, dokler se je pes ne dotakne s smrčkom ali tačko. Takrat se iz igrače vsuje nekaj priboljškov.
Pes tako kmalu ugotovi, da za vsak dotik sledi nagrada in z največjim veseljem nadaljuje svoje početje.
Wobbler se giba na najrazličnejše načine - od vrtenja, do kotaljenja. Njegovo nepredvidljivo gibanje pa psu postavlja vedno nov izziv.

Igrača lahko služi kot alternativa običajnim posodicam za hrano, saj psu preprečuje prehitro goltanje.

Mere: 13 x 19 cm

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "21328", item_name: "KONG igrača Wobbler, rdeča - large", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Rubber Toys", price: 25.99, quantity: 1 } ] } });