Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG igrača Wubba ZOO L, koala - 37,5 x 14 cm
 2. Out of stock
   
  KONG

  KONG igrača Wubba ZOO L, koala - 37,5 x 14 cm

  Povabite svojega kosmatinčka na razburljivo eksotično igro s prikupno igračo KONG Wubba ZOO, ki bo potešila kužkovo željo po lovljenju in vlečenju.

  • Trpežen ojačan material
  • Piskajoči mehanizem
  • Minimalna količina polnila
  • Za interaktivno igro
  16.99
  Price16,99 €
  Club price after earned bonus 16,65 €
  Earned bonus 0,34 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Svojemu kosmatinčku lahko ponudite zabaven safari z igračo KONG Wubba ZOO. Igra s to igračo spodbuja naravne nagone psa, ki jih potešite z igro vlečenja (ruvanja) in lovljenja.

Eksotična Wubba je izdelana iz ojačanega trpežnega tekstila in ima minimalno količino polnila. Preveč polnila v igrači, v primeru vlečenja in trganja, lahko povzroči ogromno nereda. Zabava pa je še toliko večja, saj ob pritisku igrača piska

Lovljenje predmetov pri psih omogoča sproščanje stresa in porabo odvečne energije, ki jo v primeru, da je pes ne porabi lahko usmeri v uničevanje drugih predmetov. Ta naravni nagon se s pridom uporablja pri šolanju in vzgoji psov, saj z igračo lahko uspešno psa motivirate, pritegnete njegovo pozornost in jo uporabite kot nagrado za vzorno vedenje.

V primeru poškodbe igrače jo nemudoma odstranite, med igro naj bo pes pod nadzorom.

Velikost: 37,5 x 14 cm

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "52674", item_name: "KONG igrača Wubba ZOO L, koala - 37,5 x 14 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "KONG dog toys", price: 16.99, quantity: 1 } ] } });