Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG miselna igrača TinkerRewards M/L, modro rdeča - 13,97 x 13,97 x 13,97 cm
 2.  
  KONG

  KONG miselna igrača TinkerRewards M/L, modro rdeča - 13,97 x 13,97 x 13,97 cm

  Interaktivna tridimenzionalna kocka s šestimi odprtinami, ki poskrbi da si vaš kužek razmiga možgančke in prisluži slastne priboljške.

  • Za srednje-velike in velike pse
  • Nepredvidljivo padanje priboljškov iz odprtin
  • Krogla z lijakom za lažje polnjenje igrače
  • Za počasno hranjenje
  • Ročno čiščenje
  • Rdeči vogali - za tiho igro
  26.49
  Price26,49 €
  Club price after earned bonus 25,96 €
  Earned bonus 0,53 €

Interaktivna igrača za pse, ki vašega nadebudnega kosmatinca preprosto zaposli in miselno vzpodbudi. Igračo preprosto napolnite z najljubšimi priboljški in zabava se lahko začne! Primerna je tudi za pse, ki svoj obrok hitro goltajo, saj se mora kosmatinec za svojo hrano nekoliko bolj potruditi, kot če bi jo jedel samo iz sklede.

Igrača je izdelana iz kvalitetnega materiala in je primerna za suhe priboljške. Ob kotaljenju izdelka po tleh priboljški padajo naključno iz 6 odprtin. Za lažje doziranje priboljškov ali hrane v igračo je na sredi nameščen dozirni lijak, rdeče krogle na kotih kocke pa preprečujejo hrup ob premikanju igrače po površini. Odlična je lahko tudi za premagovanje ločitvene tesnobe, saj pes ob iskanju priboljškov pozabi na to, da vas ni v bližini. Izdelek preprosto očistite z vodo na roke.

Velikost: 13,97 x 13,97 x 13,97 cm

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "50575", item_name: "KONG miselna igrača TinkerRewards M/L, modro rdeča - 13,97 x 13,97 x 13,97 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Interactive Toys", price: 26.49, quantity: 1 } ] } });