Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Kong krtača ZoomGroom
 2. Bestseller
   
  Kong

  Kong krtača ZoomGroom

  Privoščite vašemu psu kraljevsko razvajanje! S krtačo ZoomGroom vašo psa naenkrat razčešete in masirate, kar v vaši živali vzbuja popolne občutke lagodja.

  • Bodice na krtači so upogljive in nežne.
  • Primerna za krtačenje, kopanje in masiranje vaše psa
  • Preprečuje nastanek kepic dlake
  11.99
  Price11,99 €
  Club price after earned bonus 11,75 €
  Earned bonus 0,24 €
  On stock onlineDelivery in 3h
  Stock in stores?
S krtačo ZoomGroom boste svojega psa popeljali v čudovit svet razvajanja. Mehke bodice delujejo na odmrlo dlako kot magnet in jih učinkovito poberejo. Psa krtačijo in masirajo ob enem, pri čemer se pes znebi občutka tesnobe in stresa.

Posebej priporočljiva je pri psih, ki se bojijo veterinarja, saj ga nežno glajenje s krtačo umiri. Redna uporaba krtače ZoomGroom lahko močno izboljša stanje dlake in kože pri vašemu psu.

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«

Product tests

Nasvet: Kong Zoom Groom

Kong Zoom Groom uporabljam na kratkodlaki borderski ovčarki za odstranjevanje odvečne krovne dlake.

Zoom Groom priporočam tistim, ki imajo kratkodlake pse, ki nimajo poddlake...

preberi nasvet

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.