Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. KONG miselna igrača Ballistic Hide'n Treat, M - različne barve
 2. Out of stock
   
  KONG

  KONG miselna igrača Ballistic Hide'n Treat, M - različne barve

  Naj si vaš pes razmiga možgančke in si prisluži slastne priboljške ali pa kužka povabite na zabavno igro lovljenja.

  • Odlična miselna zaposlitev ali za igro prinašanja
  • Žepki za skrivanje priboljškov
  • Kvaliteten, vzdržljiv material
  • Enostavno čiščenje
  • Zapiranje igrače z ježkom
  • Izbira barve ni mogoča!
  11.59
  Price11,59 €
  Club price after earned bonus 11,36 €
  Earned bonus 0,23 €

  OBVESTILO O ZALOGI

  Vpišite svoj e-naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi!

  Prekliči

Interaktivna igrača za pse, ki vašega nadebudnega kosmatinca preprosto zaposli in miselno vzpodbudi. Igračo preprosto napolnite z najljubšimi priboljški in zabava se lahko začne!

Igrača je izdelana iz kvalitetnega blaga oz. platna. Primerna je predvsem za suhe Kong priboljške in vse vrste ostalih suhih pasjih dobrot. Na notranji strani so prišiti žepki, v sredini pa "posodica" kamor priboljške preprosto skrijete. Za lažji izziv kužku igračo s priboljški ponudite odprto, v kolikor želite povečati težavnost pa jo zaprete s prišitimi ježki. Ko je izdelek prazen pa se lahko z vašim najboljšim prijateljem pozabavate še z metanjem in lovljenjem zaprte igrače. Odlična je lahko tudi za premagovanje ločitvene tesnobe, saj pes ob iskanju priboljškov pozabi na to, da vas ni v bližini. Izdelek je enostaven za čiščenje in ga lahko zaradi materiala v notranjosti preprosto obrišete.

V ponudbi tri različne barve, izbira barve ni mogoča.

Material: blago

Tako, kot so nekaj posebnega igrače Kong, je nekaj posebnega tudi zgodba, ki je do njih pripeljala. Če bi povprašali, Joea Markhama, izumitelja Kong igrač, kako se je začela njegova zgodba, bi verjetno odvrnil nekako takole:

»VSE SE JE ZAČELO, KER JE MOJ PES FRITZ ŽVEČIL KAMENJE«: Psi obožujejo žvečenje. Nekateri bolj, drugi manj. Pes Joa Markhama je prežvečil vse. Nekoč pa si je med grizenjem kamenja poškodoval zobe. Fritz ni mogel več gristi in je postajal bolj in bolj nemiren, kar je Joea še bolj vznemirilo. Potem pa se je nekega dne spomnil in Frtzu ponudil košček odslužene avtomobilske pnevmatike. Fritz se je nad novo igračo nemudoma navdušil. Med opazovanjem svojega psa, ki se je igral s koščkom poskočne gume, je dobil navdih in tako se je začela zgodba o igračah Kong.

PSI SO NA PRVEM MESTU: Proizvajalci igrač Kong pri svojem delu vedno na prvo mesto postavljajo pse. Pri svojem delu sledijo štirim preprostim zapovedim:

 1. Kvaliteta: vse igrače so narejene iz najbolj kvalitenih materialov, ki so psom neškodljivi. Na igračah je nemogoče najti ostre, neobdelane robove.
 2. Prvi proizvajalci tega tipa igrač: Igrače Kong so po celem svetu priljubljene, saj so narejene iz naravne gume po originalnem receptu, ki ga poznajo le proizvajalci Kong.
 3. Psi potrebujejo raznolikost: Dejstvo je, da se psi hitro začnejo dolgočasiti. Igrače Kong so zato zasnovane zelo raznoliko. Ena sama igrača je lahko uporabljena v tisoč in eni različni igri, ki bo psu zanimiva.
 4. Varnost psov je na prvem mestu: Proizvajalci Kong igrač pravijo: » Nikoli ne bomo proizvedli ničesar škodljivega psom. Pika!«
Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49038", item_name: "KONG miselna igrača Ballistic Hide'n Treat, M - različne barve", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "KONG", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Interactive Toys", price: 11.59, quantity: 1 } ] } });