Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Medium Puppy
 2. Same day delivery
   
  Royal Canin

  Royal Canin Medium Puppy

  Popolna mokra hrana, prilagojena posebej psom srednjih pasem do 12 mesecev starosti.

  • Izjemno okusna
  • Primerno veliki koščki
  • Slastna omaka
  • Pomaga ohranjati idealno telesno maso
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
140 g Royal Canin Medium Puppy 140 g
14,21 €/kg 0,04 € 1,99 €1,99 €1.99
10 x 140 g Royal Canin Medium Puppy 10 x 140 g
Economy kit
9,95 €/kg 0,28 € Kit price19,90 €
You save5,97 €
19,90 €
You save5,97 €
13,93 €13,93 €13.93
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "45336", item_name: "Royal Canin Medium Puppy", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Royal Canin", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Food", item_category3: "Wet Food", price: 1.99, quantity: 1 } ] } });

Royal Canin vrečka ponuja slastne koščke mesa v omaki, ki bodo vašemu malčku gotovo šle v slast. Izbrane sestavine pomagajo ohranjati zdravo in močno dlako, stimulirajo apetit in na splošno blagodejno delujejo na zdravje.

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

SESTAVA:

Meso in živalski stranski proizvodi, olja in maščobe, žita, rastlinski izvlečki beljakovin, rastlinski stranski proizvodi, minerali, kvas, sladkor.

ANALITSKA SESTAVA:

beljakovine 8.3 %, maščoba 6.0 %, vlakno 1.2 %, pepel 1.9 %, vlažnost 78.5 %, vitamin E (tokoferol) 150.0 mg/kg

NUTRITIVNI DODATKI/KG:

vitamin D3 (100 IE/kg), železo (6 mg/kg), jod (0,35 mg/kg), baker (2,8 mg/kg), mangan (1,9 mg/kg), cink: (19 mg/kg), klinoptilolit sedimentarnega izvora (2 g/kg).

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 50 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke.

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.