Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Lily's Kitchen Fishy Fish Pie Adult - puran, losos in slanik - 400 g
 2. Dostava v 3h
   
  Lily's Kitchen

  Lily's Kitchen Fishy Fish Pie Adult - puran, losos in slanik - 400 g

  Mamljiv recept iz 60 % sveže pripravljenega mesa (več vrst), ki bo vašega najboljšega pasjega prijatelja enostavno navdušil.

  • Popolna kvalitetna hrana
  • Brez žit
  • Visoka vsebnost sveže pripravljenega purjega mesa in rib
  • Brez mesne moke in umetnih dodatkov
  • Za občutljivo prebavo
  • Skrbno izbrane naravne sestavine
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
400 g Lily's Kitchen Fishy Fish Pie Adult - puran, losos in slanik - 400 g 400 g
9,23 €/KG 0,07 € 3,69 €3,69 €3.69
6 x 400 g Lily's Kitchen Fishy Fish Pie Adult - puran, losos in slanik - 400 g 6 x 400 g
Sale
7,69 €/kg 0,37 € Regular price22,14 €
You save3,69 €
22,14 €
You save3,69 €
18,45 €18,45 €18.45
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Mamljivo okusen recept mokre hrana za vašega najboljšega pasjega prijatelja, ki bo ob hranjenju enostavno navdušen.

Popolna in uravnotežena hrana Lily's Kitchen Fishy Fish Pie je primerna za odrasle pasje smrčke in vsebuje 60 % sveže pripravljenega mesa (puran, losos, slanik), ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da je brez žit, mesne moke in umetnih dodatkov.

Hrana je primerna za pse, ki imajo občutljivo prebavo. Ribe v hrani so iz trajnostne vzreje in so čudovit vir esencialnih maščobnih kislin, predvsem Omega-3, ki so odlične za zdravo kožo in dlako. Poleg sveže pripravljenega in kvalitetnega mesa, je hrani dodana okusna zelenjava ter mešanica zelišč.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily's Kitchen.

SESTAVA:

Puran (30%), losos (15%), slanik (15%), krompir (4%), grah (4%), korenje, špinača, minerali, konopljino olje. Botanične rastline in zelišča: zlata rozga, kopriva, janež, šipek, cvetovi ognjiča, plezajoča lakota, alge, lucerna, pegasti badelj, koren regrata, koren repinca, semena zelene.

DODATKI/kg:

Vitamini: vitamin E 20mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 25 mg, mangan (kot manganov kelat aminokislinskih hidratov) 1,4 mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 0,75 mg, baker (kot bakrov (II) kelat aminokislinskih hidratov) 2 mg. Tehnološki dodatki: Gumi iz zrn rožičevca. Energijska vrednost 104kcal/100g.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 10,3%, vsebnost maščobe 6,6%, surovi pepel 2%, surova vlaknina 0,4%, vlaga 79%.

Lily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa. Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Vizija Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani. Skrbijo, da sodelujejo z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis. Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Recepti po katerih je hrana pripravljena so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka. Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.