Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Lily's Kitchen Smooth Paté Kitten - piščanec, svinjina, postrv in govedina
 2. Dostava v 3h
   
  Lily's Kitchen

  Lily's Kitchen Smooth Paté Kitten - piščanec, svinjina, postrv in govedina

  Okusen recept v obliki paštetke iz sveže pripravljenega mesa za mačje mladičke od 2. do 12. meseca starosti, ki bo poskrbel, da bo mala mačja kepica hvaležno zapredla.

  • Popolna kvalitetna hrana brez žit 
  • Visoka vsebnost mesa
  • Brez dodanih sladkorjev
  • Za zdravo in pravilno rast
  • Skrbi za optimalno zdravje
  • Skrbno izbrane naravne sestavine 
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Lily's Kitchen Smooth Paté Kitten - piščanec, svinjina, postrv in govedina 85 g
17,53 €/KG 0,03 € 1,49 €1,49 €1.49
6 x 85 g Lily's Kitchen Smooth Paté Kitten - piščanec, svinjina, postrv in govedina 6 x 85 g
Sale
14,61 €/kg 0,15 € Regular price8,94 €
You save1,49 €
8,94 €
You save1,49 €
7,45 €7,45 €7.45
19 x 85 g Lily's Kitchen Smooth Paté Kitten - piščanec, svinjina, postrv in govedina 19 x 85 g
Sale
14,82 €/kg 0,48 € Regular price28,31 €
You save4,44 €
28,31 €
You save4,44 €
23,87 €23,87 €23.87
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Okusna mokra hrana za Vašo mačjo prijateljico, ki bo ob hranjenju od zadovoljstva kar zapredla.

Popolna in uravnotežena mokra hrana Lily's Kitchen Smooth Paté for Kittens je primerna za male mačje kepice od 2. do 12. meseca starosti in vsebuje 65 % sveže pripravljenega mesa (piščanec, postrv, svinjina, govedina), ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da je brez žit, mesne moke in umetnih dodatkov.

Nežna tekstura hrane bo za vašo malo kepico še posebno zanimiva, hkrati pa sestavine v hrani poskrbijo za zdravo in pravilno rast ter optimalno zdravje organizma.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily's Kitchen. 

SESTAVA:

Piščanec (30%), svinjina (21%), postrv (10%), govedina (4%), minerali, lososovo olje, alge.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 10%, vsebnost maščobe 6%, surovi pepel 2%, surova vlaknina 0,2%, vlaga 81%. Energijska vrednost 95 kcal/100 g.

DODATKI/kg:

Nutritivni dodatki: Vitamini: tavrin 805mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 15,2mg, mangan (kot manganov kelat aminokislinskih hidratov) 3,2mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 0,5 mg.

Lily's Kitchen predstavlja naravno in zdravo prehrano za vašega ljubljenčka, ki je odličnega vonja in okusa. Vsi recepti so pripravljeni iz polnovrednih ter ekološko pridelanih naravnih sestavin, ki ne vsebujejo živalskih derivatov, pulp (neprebavljivi deli sadja in zelenjave), barvil, konzervansov, arom in sladil. 

Vizija Lily's Kitchen je, da so ljubljenčki družinski člani. Skrbijo, da sodelujejo z zaupanja vrednimi pridelovalci in kmetovalci. Pri proizvodnji uporabljajo le organske surovine najboljše kvalitete in se držijo holističnih načel. Tudi embalaža izdelkov je v večini biološko razgradljiva, saj se resnično trudijo za seboj pustiti čim manjši ogljični odtis. Hrana za pse in mačke je pripravljena iz celih sestavin. Sveže meso je na prvem mestu, kateremu dodajo še organske stročnice, zelenjavo, sadje in zelišča.

Recepti po katerih je hrana pripravljena so raznoliki in zadovoljijo marsikatero specifično prehransko potrebo vašega ljubljenčka. Znamko odlikuje certifikat B Corp, ki zagotavlja da proizvajalec deluje odgovorno in pozitivno na okolje. Vsi izdelki so proizvedeni v Veliki Britaniji.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.