Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Nature Land Complete hrana za roborovske hrčke - 300 g
 2.  
  Nature Land

  Nature Land Complete hrana za roborovske hrčke - 300 g

  Popolna prehrana za roborovske hrčke.

  • V obliki mešanice
  • Naravne sestavine
  • Vsebuje žita, zelenjavo in živalske beljakovine
  2.69
  Price2,69 €
  Club price after earned bonus 2,64 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Popolna, naravna hrana v obliki raznolike mešanice. 

Razvita posebej za potrebe roborovskih hrčkov in vsebuje vsa potrebna hranila za zdravo in zadovoljno življenje. Koščki v mešanici so posebej majhni, izbrani za roborovske hrčke.

Vsebuje veliko količino semen, hrustljave zelenjave ter beljakovinski dodatek, kar hrano naredi neustavljivo okusno.

Nature Land je nova super premium znamka hrane, dodatkov, priboljškov ter igračk za glodalce in male živali. Ponuja popolno paleto izdelkov, katere bo vaš puhasti ljubljenec preprosto oboževal! Vsak izdelek je prilagojen prehranskim potrebam določene živalske vrste.

Nature Land vsebuje linijo Complete, ki sestoji iz popolne hrane, ki posnema naravno prehrano glodalcev. Ne vsebuje umetnih barvil in dodanih sladkorjev, zato je hrana Complete idealna za vsakdanji obrok vašega kunca ali malega glodalca!

Botanical je linija super premium dodatkov k prehrani, ki so v različnih kombinacijah sestavljeni iz izbranih zelišč, sadja in zelenjave. Podpirajo močno delovanje imunskega sistema in pravilno prebavo. V liniji Brunch pa najdemo razne zanimive in zabavne igračke v kombinaciji s priboljški, katere bodo vašega ljubljenčka zaposlile.

Nibble je namenjen glodanju - to je za glodalce in kunce naravna aktivnost, ki skrbi za zdravje zobovja in prebave. V tej liniji najdemo mineralne kamne, lesene igračke in priboljške ter interaktivne igrače.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.