Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Nuevo Adult Sensitive - riba - 375 g
 2.  
  Nuevo

  Nuevo Adult Sensitive - riba - 375 g

  Super premium, monoproteinska, popolna hrana za odrasle pse. Vsebuje le ribe. Primerna je za izločevalne diete in pse, ki trpijo za alergijami na določeno hrano.

  • Primerna za odrasle, normalno aktivne pse
  • Monoproteinska, brez žit in glutena
  • 100% riba, kuhan
  • Za občutljivo prebavo in alergike
  • Zelo hranljiva
  2.69
  Price2,69 €
  Club price after earned bonus 2,64 €
  Earned bonus 0,05 €
  On stock online
  Stock in stores?

Nuevo je super-premium, monoproteinska hrana za odrasle, normalno aktivne pse. Vsebuje najkvalitetnejše meso, kuhano v lastnem soku. Posebej primerna je za alergike in pse z občutljivo prebavo.

Odlike hrane NuevoSensitive z ribo:

 • Riba: izjemno lahko prebavljiv in plemenit vir beljakovin. Bogate so z omega maščobnimi kislinami, ki blagodejno vplivajo na kožo in dlako.
 • Brez glutena, žit: primerno za zelo občutljive pse in pse, ki trpijo za celiakijo.
 • Laneno olje: skrbi za vitalnost telesa, vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline, ki pozitivno vplivajo na dlako in kožo. Laneno olje je znano po svojem blagodejnem učinku na krvni obtok, imunski sistem in presnovo maščob.

Država porekla: Nemčija

Proizvajalec: LANDGUTH HEIMTIERNAHRUNG GmbH

Šifra izdelka: 30084

SESTAVINE
36% sled, 36% losos, 26,8% mesna juha, 1% minerali, 0,2% laneno olje

ANALITSKE SESTAVINE
10,3% surove beljakovine, 6,1% surove maščobe, 2,3% surovi pepel, 0,3% surova vlaknina, 76% vlaga.

Nuevo je zdrava in okusna linija pasje hrane, ki jo psi in mačke naravnost obožujejo. Za vsakega se nekaj najde; za stare, odrasle in mlade kosmatince. 

Njihova receptura vključuje visoko vsebnost kvalitetnega svežega mesa, zelenjave in sadja. Vsebnost omega maščobnih kislin v hrani pa poskrbi za lep videz in dobro počutje. Pravilna prehranse pozna v čudovitem izgledu in zadovoljnem mahanjem z repom.

Sestavine v hrani so od lokalnih dobaviteljev, vrednih zaupanja. Ti zagotovijo, da hrana resnično vsebuje le najboljše. Bližina kmetij zagotavlja svežino sestavin.

Za naše ljubljenčke je dobro le najboljše! Njihova skrvnost je preprosta: sveže meso, v kombinaciji s sveže stiskanim oljem in svežim sadnjem ter zelenjavo. Sveže, sveže in še enkrat sveže! Vse sestavine v hrani imajo dovoljenje za uporabo v človeški proizvonji hrane. V hrani ni uprabljenih nobenih umetnih aditivov, konzervansov in barvil.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.