Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Pawise Puppy Life kost z žogico na vrvi, roza ali moder - 17 cm
 2.  
  Pawise

  Pawise Puppy Life kost z žogico na vrvi, roza ali moder - 17 cm

  Prikupna igračka za vašega mladička, ki jo lahko uporabite za prvo igro vlečenja in prinašanja z novim družinskim članom.

  • Vrv z žogico
  • Guma v obliki kosti - za žvečenje
  • Pomoč pri šolanju in motivaciji
  • Izbira barve ni mogoča!
  5.99
  Price5,99 €
  Club price after earned bonus 5,87 €
  Earned bonus 0,12 €
  On stock onlineSame Day Delivery
  Stock in stores?

Psi obožujejo vlečenje in trganje. Vse lepo in prav, če ne bi med to zabavo nastalo polno nereda in smeti! Ravno to, vam bo prihranjeno, če boste svojega malega kosmatinčka lahko ustrezno razmigali z igračo Pawise Puppy Life. Igrača je opremljena z gumijasto kostjo, skozi katero je speljana vrv z žogico ter ne vsebuje piskajočega mehanizma. 

Igrača omogoča razburljivo igro vlečenja, enostavnega metanja in prinašanja. V času rasti zobkov pa si bo vaš psiček z žvečenjem gumijastega dela igrače potešil srbečico, ki se pojavi. 

Psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado. 

V ponudbi dve različni barvi, izbira barve ni mogoča!

Velikost: 17 cm

Reviews
Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.
dataLayer.push({ ecommerce: null }); dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 0, items: [ { item_id: "49928", item_name: "Pawise Puppy Life kost z žogico na vrvi, roza ali moder - 17 cm", discount: 0.00, index: 0, item_brand: "Pawise", item_category: "Dogs", item_category2: "Dog Toys", item_category3: "Rubber Toys", price: 5.99, quantity: 1 } ] } });