Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Pršilo za zaščito kožuha Cay
 2. Bestseller
   
  Kozmetika Cvetka

  Pršilo za zaščito kožuha Cay

  Naravno pršilo za pse.

  • Preverjeno deluje
  • Brez kemičnih dodatkov
  • Kombinacija naravnih zelišč
  • Blagodejno vpliva na kožuh
  • Prijeten vonj
  10.9
  Price10,90 €
  Club price after earned bonus 10,68 €
  Earned bonus 0,22 €
  On stock onlineStock in stores?

Pršilo za zaščito kožuha je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki so vzgojena na Zeliščnem posestvu Cvetka. Pršilo za zaščito kožuha je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljivo.

Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvi, ki jih uporabljaš za njegovo nego. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja.

Preverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje.

Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo zaščito z naravnim pršilom za zaščito kožuha.

Količina: 250 ml

Certificirani ekološki izdelki za pse Cvetka so popolnoma naravni izdelki, narejeni v Sloveniji iz najboljših ekoloških sestavin z dodatki svežih zelišč iz lastnega ekološkega posestva.

Vsa zelišča so pridelana na ekološki način in ročno obdelana. Tudi embalaža je ekološka in vrhunske kakovosti. Z nakupom izdelka Cvetka prispevaš k trajnostni izrabi planeta, podpiraš lokalni razvoj in si privoščiš najboljše iz narave.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.