Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Royal Canin Adult Maxi
 2. 15+3kg Gratis!
   
  Royal Canin

  Royal Canin Adult Maxi

  Popolna hrana namenjena odraslim psom velikih pasem do 5. leta starosti. Aktivnost psa, preventiva prebavnih motenj in boj proti procesom staranja so glavni faktorji, ki jih upošteva prehrana z namenom, da bo pes v odraslem obdobju v najboljši formi.

  • Primerna za odrasle pse velikih pasem do 5. leta starosti, med 26 in 44 kg telesne teže
  • Skrbi za zdravo prebavo in črevesni prehod
  • Skrbi za zdrave kosti in sklepe
  • Spodbuja apetit
  • Skrbi za zdravo kožo in lep kožuh
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
4 kg Royal Canin Adult Maxi 4 kg
Royal Canin Adult MaxiRoyal Canin Adult Maxi
5,05 €/kg 0,40 € 20,19 €20,19 €20.19
15 kg Royal Canin Adult Maxi 15 kg
Royal Canin Adult MaxiRoyal Canin Adult Maxi
15+3kg Gratis!
3,76 €/kg 1,13 € 56,39 €56,39 €56.39
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Veliki oz. maxi psi so po naravi zelo aktivni in športni, zato potrebujejo vnos energije, ki bo ustrezal njihovemu načinu življenja, zlasti če so aktivni v ekstremnih razmerah, kot delovni psi. Linija hrane Royal Canin Maxi je prilagojena posameznemu psu glede na njegovo starost, telesno zdravje, aktivnost in občutljive točke...

Odlike hrane Royal Canin Adult Maxi:

 • Izbrana vlakna in lahko prebavljive beljakovine pomagajo olajšatičrevesni prehod in prispevajo k boljši kakovosti blata.
 • Pomaga ohranjati zdrave kosti in sklepe pri starejših psih velikih pasem.
 • Skrbno izbrani okusi zadovoljijo še tako izbirčen okus in apetit psovvelikih pasem.
 • Posebna formula z Omega 3 maščobnimi kislinami (EPA-DHA) pomaga ohranjati zdravo kožo in lep kožuh.

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen tip mačk in psov.

SESTAVINE

Koruza, dehidrirane perutninske beljakovine, koruzna moka, živalske maščobe, koruzni gluten, hidrolizirane živalske beljakovine, pesni rezanci, ribje olje, minerali, sojino olje, kvas, jajce v prahu, hidrolizirani raki (vir glukozamina), hidroliziran hrustanec (vir hondroitina).

PREHRANSKI DODATKI

Vitamin A 10500 IU, Vitamin D3 1000 IU, E1 (Železo) 45 mg, E2 (Jod) 3,6 mg, E4 (Baker) 7 mg, E5 (Mangan) 59 mg, E6 (Cink) 197 mg, E8 (Selen) 0,08 mg, Tavrin 0,2 g. Konzervansi, antioksidanti.

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine: 26% - Surovo olje in maščobe: 17% - Surovi pepel: 6% - Surova vlaknina: 1,4% - EPA in DHA maščobne kisline: 4,2 g/kg.

O ZNAMKI

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recepture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.