Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Sterilised Appetite Control - 2 kg
 2.  
  Royal Canin

  Royal Canin Sterilised Appetite Control - 2 kg

  Royal Canin Sterilised Appetite Control popolna, uravnotežena hrana za sterilizirane/kastrirane, odrasle mačke s povečanim apetitom. Vsebuje visoko raven posebnih vlaken, ki hkrati zadovoljijo apetit mačke. Prispeva tudik zmanjšanju občutka lakote.

  • Primerna za sterilizirane/ kastrirane odrasle mačke med 1. in 7. letom starosti
  • Vzdržuje zdrav urinarni trakt
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Vlaknine dajejo občutek sitosti
  • Briketi, ki čistijo zobe
  22.29
  Price22,29 €
  Club price after earned bonus 21,84 €
  Earned bonus 0,45 €
  On stockDelivery in 3h
  Stock in stores?

Mačke po kastraciji in sterilizaciji pogosto postanejo bolj izbirčne in zahtevne kar se tiče prehrane. Nekaterim je resnično težko ugoditi, medtem ko druge iz požrešnosti samo čakajo kdaj jim bo kaj padlo v posodico. Hrana Royal Canin Adult Sterilised Apetite Control, s svojo edinstveno formulo uravnava mačkin apetit in poskrbi za vsako, še tako zahtevno muho vaše mačke.

Odlike hrane Royal Canin Sterilised Apetite Control:

 • Prilagojen vnos beljakovin in maščob pomaga ohranjati idealno telesno težo
 • Razmerje mineralov vzdržuje zdrav urinarni trakt
 • Izbrane vlaknine dajo mački občutek sitosti in zmanjšajo željo po nenehnem hranjenju

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb namših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

 

Proizvajalec: Royal Canin

Šifra izdelka: 24163

SESTAVA

dehidrirane perutninske beljakovine, koruza, rastlinska vlakna, izolat rastlinskih beljakovin*, pšenica, koruzni gluten, hidrolizirane živalske beljakovine, živalske maščobe, riž, pesni rezanci, kvasovke in njihovi deli, minerali, sojino olje, ribje olje, fruktooligosaharidi, luščine in semena trpotca.

DODATKI (na 1 kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin A: 19000 IE, Vitamin D3: 700 IE, E1 (Železo): 36 mg, E2 (Jod): 3,6 mg, E4 (Baker): 11 mg, E5 (Mangan): 47 mg, E6 (Cink): 140 mg, E8 (Selen): 0,06 mg, L-karnitin: 200 mg - Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentarnega izvora: 10 g - Konzervansi - Antioksidanti.

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine: 34 % - Vsebnost maščobe: 12 % - Surovi pepel: 7,8 % - Surova vlaknina: 9,2 %.

O ZNAMKI

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.