Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Sterilised +7 - 1,5 kg
 2. Great value
   
  Royal Canin

  Royal Canin Sterilised +7 - 1,5 kg

  Popolna uravnotežena hrana za sterilizirane/kastrirane mačke (od 7 do 12 let) skrbi, da je vaša mačka vitalna tudi na stara leta.

  • Nadzoruje telesno težo
  • Ustrezna vsebnost fosforja skrbi za zdravje ledvic
  • Posebna pomlajvalna formula
  • Oblika briketov čisti zobe in preprečuje goltanje
  • Zadovolji apetit
  18.39
  Regular price22,99 €You save4,60 € (-20,00%)
  Web price18,39 €
  Club price after earned bonus 18,02 €
  Earned bonus 0,37 €
  On stockSame Day Delivery
  Stock in stores?

Starejše sterilizirane mačke rade uživajo v udobnih posteljicah in ob dobri hrani. Žal v obeh dejavnosti velikokrat pretiravajo, zaradi česar se lahko pojavi prekomerna telesna teža. Skupaj z zanki staranja, lahko mački oteži življenje. Ztao je pomembno, da mačka uživa kvalitetno prehrano, ki blaži znake staranja, hkrati pa preprečuje debelost.

 • Antioksidanti vzdržujejo vitalnost in zavirajo oksidativni stres in staranje
 • Razmerje beljakovin in maščob skrbi za ohranjanje idealne telesne mase
 • Vlaknine mački dajejo občutek sitosti in preprečujejo prenažiranje
 • Oblika briketov poskrbi upočasnjuje prehranjevanje in preprečuje goltanje

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb namših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

Proizvajalec: Royal Canin

SESTAVA

koruza, izolat rastlinskih beljakovin*, dehidrirane perutninske beljakovine, koruzni gluten, rastlinska vlakna, živalske maščobe, hidrolizirane živalske beljakovine, pšenica, riž, kvasovke in njihovi deli, minerali, pesni rezanci, ribje olje, frukto-oligosaharidi, luščine in semena trpotca, sojino olje, hidrolizirani raki (vir glukozamina), ekstrakt ognjiča (vir luteina), hidroliziran hrustanec (vir hondroitina).

DODATKI (na 1 kg)

Nutritivni dodatki: Vitamin A: 17000 IE, Vitamin D3: 900 IE, Vitamin C: 180 mg, E1 (Železo): 35 mg, E2 (Jod): 3,5 mg, E4 (Baker): 11 mg, E5 (Mangan): 45 mg, E6 (Cink): 136 mg, E8 (Selen): 0,06 mg - Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentarnega izvora: 10 g - Senzorični dodatki: Ekstrakt čaja (vir polifenolov): 0,6 g - Konzervansi - Antioksidanti.

ANALITSKE SESTAVINE

Surove beljakovine: 36 % - Vsebnost maščobe: 12 % - Surovi pepel: 7,6 % - Surova vlaknina: 5,3 % - Fosfor: 0,73 % - EPA/DHA: 3,1 g/kg.

O ZNAMKI

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.