Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Digest Sensitive - omaka
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Digest Sensitive - omaka

  Popolna mokra hrana za mačke z občutljivo prebavo, ki zmanjuše neprijetni vonj iztrebkov in vzdržuje idealno telesno težo.

  • Je lahko prebavljiva in pripomore k zmanjšanju neprijetnih vonjav
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Pomaga vzdrževati zdrav urinarni trakt
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Royal Canin Digest Sensitive - omaka 85 g
Royal Canin Digest Sensitive - omakaRoyal Canin Digest Sensitive - omaka
23,41 €/kg 0,04 € 1,99 €1,99 €1.99
12 x 85 g Royal Canin Digest Sensitive - omaka 12 x 85 g
Sale
21,46 €/kg 0,44 € Regular price23,88 €
You save1,99 €
23,88 €
You save1,99 €
21,89 €21,89 €21.89
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Preobčutljivost na hrano ni piovezana s starostjo in pasmo mačke, saj se lahko pojavi v vseh obdobjih njihovega življenja, pri vseh pasmah. Vseeno je potrjeno, da se z občutljivejšo prebavo soočajo pasemske mačke, ki so nagnjene k alergijam. Prebavne težave so lahko tudi posledica intolerance na določena živila. Znaki občutljive prebave pri mačkah so: driska, bruhanje po zaužitem obroku, hitro upadanje ali pridobivanje telesne mase, kožni izpuščaji, rdečica ali srbečica, vetrovi, pusta dlaka... 

Odlike hrane Royal Digest Sensitive:

 • Zmanjšanje neprijetnega vonja iztrebkov: visoka prebavljivost pripomore pri blaženju neprijetnega vonja
 • Ravnovesje hranil pomaga vzdrževati idealno telesno težo
 • Ravnovesje mineralov skrbi za zdrav uinarni trakt

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.
SESTAVA

meso in živalski stranski proizvodi, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, minerali, ekstrakti rastlinskih beljakovin, sladkorji.

DODATKI (na 1 kg)

Prehranski dodatki: vitamin D3: 200 IE, E1 (železo): 3,6 mg, E2 (jod): 0,35 mg, E4 (baker): 2,8 mg, E5 (mangan): 1 mg, E6 (cink): 11 mg – Tehnološki dodatki: klinoptilolit sedimentarnega izvora: 2 g.

ANALITSKE SESTAVINE

surove beljakovine: 9,5 % - vsebnost maščobe: 4 % - surovi pepel: 1,7 % - surova vlaknina: 0,6 % - vlaga: 80,5 %.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.