Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Sensory Smell - omaka
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Sensory Smell - omaka

  Popolna mokra hrana za mačke, ki bo poskrbela za pravi užitek ob posodici. Pomagajte svoji mački, da bo ob svojem obroku uživala z vsemi svojimi čutili!

  • Primerna za odrasle mačke, starejše od enega leta
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Poskrbi za boljšo uporabo vseh čutil med hranjenjem in tako izboljšuje ješčnost
  • Okusni koščki v omaki
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Royal Canin Sensory Smell - omaka 85 g
18,24 €/kg 0,03 € 1,55 €1,55 €1.55
12 x 85 g Royal Canin Sensory Smell - omaka 12 x 85 g
Sale
15,20 €/kg 0,31 € Regular price18,60 €
You save3,10 €
18,60 €
You save3,10 €
15,50 €15,50 €15.50
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Popolna uravotežena mokra hrana za vse odrasle mačke, ki bolj kot v suhi hrani uživajo v koščkih mesa v omaki. Formula hrane Sensory Smell posebno pozornost namenja stimuliranju čutila voha in s tem izboljšuje ješčnost ter užitek v hranjenju.

Odlike hrane Royal Canin Sensory Feel:

 • Odličen vonj hrane stimulira čutilo voha
 • Ravnovesje glavnih hranilnih skupin (maščobe, ogljikovi hidrati in beljakovine) skrbi za ohranjanje idealne telesne mase.
 • MNP (Macro Nutrient Profile) znanost: pomaga vzpostaviti ravnovesje me hranili, ob enem pa skrbi za odličen okus in polne želodčke.
 • Zaradi stimuliranja mačjih čutil izboljšuje ješčnost

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

SESTAVA:

Meso in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi, žita, izvlečki rastlinskih beljakovin, minerali, rastlinski stranski proizvodi, kvas.

ANALITSKA SESTAVA:

beljakovine 11.4 %, maščobe 2.7 %, vlaknine 0,5 %, pepel 1,6 %, vlaga 79.6 %

NUTRITIVNI DODATKI/KG:

Vitamin D3 (120 IE / kg), železo (4 mg / kg), jod (0,35 mg / kg), baker (2,8 mg / kg), mangan (1,2 mg / kg), cink (12 mg / kg).

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 50 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.