Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Sterilised - žele
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Sterilised - žele

  Popolna mokra hrana za sterilizirane/kastrirane odrasle mačke. Pomaga vzdrževati zdravo telesno težo in urinarni trakt. Posebna formula je zasnovana na način, ki mačkam nagonsko tekne.

  • Podpora zdravemu urinarnemu traktu
  • Pomaga ohranjati idealno telesno težo
  • Prehranska preferenca, ki mačkam zagotovo tekne
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Royal Canin Sterilised - žele 85 g
19,88 €/kg 0,03 € 1,69 €1,69 €1.69
12 x 85 g Royal Canin Sterilised - žele 12 x 85 g
Sale
18,23 €/kg 0,37 € Regular price20,28 €
You save1,69 €
20,28 €
You save1,69 €
18,59 €18,59 €18.59
in-stockinquiry for delivery time 
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Mačke po kastraciji in sterilizaciji pogosto postanejo bolj izbirčne in zahtevne kar se tiče prehrane. Prehrambene navade mačk se po sterilizaciji ali kastraciji močno spremenijo. Navadno pridobijo na teži in postanejo bolj požrešne. Pomembno je, da hrana poskrbi za uravnotežen vnos maščob in beljakovin, ki ne vodijo v debelost. 

Odlike hrane Royal Canin Sterilised:

 • Nadzorovana telesna teža
 • Vzdrževanje zdravega urinarnega trakta s pravilnim razmerjem mineralov
 • Prilagojena formula se ujema s hrano nad katero se mačke nagonsko navdušujejo.

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.
SESTAVA

meso in živalski stranski proizvodi, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, rastlinski beljakovinski izvlečki, minerali, različni sladkorji.

DODATKI (na 1 kg)

Prehranski dodatki: Vitamin D3: 100 IE, E1 (železo): 2,9 mg, E2 (jod): 0,28 mg, E4 (baker): 2,2 mg, E5 (mangan): 0,8 mg, E6 (cink): 8 mg. – Tehnološki dodatki: Klinoptilolit sedimentarnega izvora: 0.2 g.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine: 9 % - Vsebnost maščobe: 2,6 % - Surovi pepel: 1,4 % - Surova vlaknina: 1,6 % - Vlaga: 81 %.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.