Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Urinary - omaka
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Urinary - omaka

  Popolna mokra hrana za odrasle mačke, ki imajo težave s sečili.

  • Primerna za mačke, ki imajo težave s sečili, še posebej s spodnjim delom urinarnega trakta
  • Mačko spodbuja k pitju vode
  • Uspešna pri zmanjšanju sečnih kamnov
  • Uravnava pH sečil
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Royal Canin Urinary - omaka 85 g
23,41 €/kg 0,04 € 1,99 €1,99 €1.99
12 x 85 g Royal Canin Urinary - omaka 12 x 85 g
Sale
21,46 €/kg 0,44 € Regular price23,88 €
You save1,99 €
23,88 €
You save1,99 €
21,89 €21,89 €21.89
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Težave s sečili so pri mačkah zelo pogoste. Pojavijo se lahko zaradi starosti, nanjo pa lahko tudi spol. Najpogosteje se pojavijo pri samcih srednje starosti. Težave so lahko posledica blokade ali zamašitve ozkega izhoda iz sečnice. Tu se naberejo mikroskopsko majhni kristali, ki zavirajo izločanje seča. Simptomi urinarnih težav so: krvav urin, oteženo uriniranje, uriniranje na neobičajnih mestih, konstantno umivanje spolovila. Prehrana je učinkovit način, ki pomaga zmanjšati nevarnost tvorbe sečnih kamnov.

Odlike hrane Royal Canin Urinary:

 • Formula, ki pomaga pri uravnavanju pH-ja sečil, zaradi česar nastaja manj koncentriran urin kar pomaga pri ohranjanju ravnovesja v sečilih.
 • Lahko prebavljiva hrana bistveno zmanjša neprijetne vonjave
 • Zmerna energijska vrednost skrbi, da ne pride do prekomerne teže, ki zdravstveno stanje še dodatno poslabša

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.
SESTAVA

meso in živalski stranski proizvodi, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, minerali, različni sladkorji.

DODATKI (na 1 kg)

Prehranski dodatki: vitamin D3: 330 IE, E1 (železo): 3 mg, E2 (jod): 0,2 mg, E4 (baker): 2 mg, E5 (mangan): 0,9 mg, E6 (cink): 9 mg.

ANALITSKE SESTAVINE

surove beljakovine: 9,2 % - vsebnost maščobe: 3 % - surovi pepel: 1,4 % - surova vlaknina: 0,9 % - vlaga: 82%.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.