Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Royal Canin Hairball Care - omaka
 2. Dostava v 3h
   
  Royal Canin

  Royal Canin Hairball Care - omaka

  Popolna mokra hrana za mačke, ki zmanjšuje nastajanje kep dlake v prebavnem traktu. Posebej je primerna za vse notranje mačke, ki imajo srednjo oz. dolgo dlako. 

  • Zmanjšuje nastajanje kep dlake v prebavnem traktu
  • Skrbi za zdrav prebavni sistem
  • Vzdrževanje idealne telesne mase
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Royal Canin Hairball Care - omaka 85 g
23,41 €/kg 0,04 € 1,99 €1,99 €1.99
12 x 85 g Royal Canin Hairball Care - omaka 12 x 85 g
Sale
21,46 €/kg 0,44 € Regular price23,88 €
You save1,99 €
23,88 €
You save1,99 €
21,89 €21,89 €21.89
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Mačke večino svoje budnosti preživijo pri negovanju svojih mehkih kožuščkov. Pri tem mimogrede pogoltnejo velike količine dlake, ki se jim nabere v prebavnem traktu v obliki velikih, dalkavih kep. V večini primerov kepe izzovejo bruhanje in slabost.

Odlike hrane Royal Canin Hairball:

 • Kepe dlake se lažje izločijo s pospešenim črevesnim gibanjem, ki ga spodbuja mokra hrana Hairball.
 • Vlaknine spodbujajo črevesno zdravje in ravnovesje
 • Ravnovesje hranil skrbi za idealno telesno maso. 

Hrana Royal Canin:

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.
SESTAVA

meso in živalski stranski proizvodi, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, ekstrakti rastlinskih beljakovin, minerali, olja in maščobe, različni sladkorji, kvasovke.

DODATKI (na 1 kg)

Prehranski dodatki: vitamin D3: 150 IE, E1 (železo): 2 mg, E2 (jod): 0,3 mg, E4 (baker): 2,3 mg, E5 (mangan): 0,6 mg, E6 (cink): 6 mg. – Tehnološki aditivi: klinoptilolit sedimentarnega izvora: 2 g.

ANALITSKE SESTAVINE

surove beljakovine: 7 % - vsebnost maščobe: 2,7 % - surovi pepel: 1,6 % - surova vlaknina: 1 % - vlaga: 82%.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.