Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
Brezplačna dostava nad 39€
 1. Royal Canin Adult Instinctive - omaka
 2.  
  Royal Canin

  Royal Canin Adult Instinctive - omaka

  Popolna mokra hrana za odrasle mačke nad katero se navdušujejo tudi najbolj izbirčne mačke, saj je formula zasnovana tako, da se nad njo mačke instinktivno navdušujejo.

  • Prilagojena formula, ki se ujema s hrano nad katero se mačke nagonsko navdušujejo
  • Pomaga vzdrževati zdrav urinarni trakt
  • Pomaga vzdrževati idealno telesno težo
  • Koščki mesa v slastni omaki
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
85 g Royal Canin Adult Instinctive - omaka 85 g
Royal Canin Adult Instinctive - omakaRoyal Canin Adult Instinctive - omaka
12,82 €/kg 0,02 € 1,09 €1,09 €1.09
12 x 85 g Royal Canin Adult Instinctive - omaka 12 x 85 g
Sale
11,76 €/kg 0,24 € Regular price13,08 €
You save1,09 €
11,99 €11,99 €11.99
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Mačje dame so včasih lahko zelo izbirčne in zavračajo običajno hrano. Njihovi ljudje so navadno vedno pripravljeni ustreči njihovim željam. Zdaj jim lahko zbudite apetit s slastnimi vrečkami Instinctive, ki jim apetit zbudijo s posebno formulo, ki jim instinktivno tekne.

Odlike hrane Royal Instinctive:

 • Instinktivna preferenca: formula zasnovana s poznavanjem mačjega instinkta za hrano. 
 • Ravnovesje glavnih hranil pomaga ohranjati idealno telesno maso.
 • Ravnovesje mineralov pomaga ohranjati zdrav urinarni trakt

Hrana Royal Canin se osredotoča na zdravje in dobro počutje naših ljubljenčkov. Osredotočajo se na skrbno izbiro sestavin, ki ljubljenčkom zagotavljajo optimalen izkoristek hrane, katerega temelji so:

 • Zadovoljitev energijskih potreb: pravilno razmerje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob skrbi za zadovoljitev energijskih potreb naših štirinožnih prijateljev
 • Preventiva: antioksidanti, prebiotiki, vlaknine in maščobne kisline pomagajo vzdrževati pravilno delovanje ledvic in prebave, ter blažijo težave, ki nastanejo s staranjem
 • Posebna nega: različni dodatki so dodani določenim linijam hrane, z namenom zadovoljiti specifične potrebe, s katerimi se sooča določen ti mačk in psov.

SESTAVA

beljakovine in živalski derivati, ribe in ribji derivati, žitarice, izvlečki rastlinskih beljakovin, derivati rastlinskega izvora, minerali, različni sladkorji.

DODATKI (na 1 kg)

Prehranski dodatki: vitamin D3: 115 IU, E1 (železo): 3,5 mg, E5 (mangan): 1,1 mg, E6 (cink): 11 mg.

ANALITSKE SESTAVINE

beljakovine: 12% - vsebnost maščobe: 2,8% - surovi pepel: 1,7% - surova vlakna: 0,6% - vlaga: 79,5%.

Royal Canin, ki ga je leta 1968 ustanovil veterinar dr. Jean Cathary, se ponaša z več kot 45 leti izkušenj pri snovanju in proizvodnji prehranskih rešitev, prilagojenih specifičnim potrebam mačk in psov. V sodelovanju s strokovno ekipo, ki jo sestavljajo nutricionisti, vzreditelji in veterinarji iz celega sveta, Royal Canin v središče inovacijskega procesa postavlja potrebe mačk in psov. Tako ponujamo vrsto izdelkov, prilagojenih glede na velikost, starost, pasmo, življenjski stil in posebne prehranske potrebe mačk in psov. 

Prepričanje, da ljubljenčki niso ljudje, vodi prehrambene strokovnjake in veterinarje, da se v prvi vrsti osredotočajo na prehrambene potrebe ljubljenčkov, ki so opazno drugačne od naših. Leta raziskovanja so pripeljala do recpeture, ki s svojo visoko kvaliteto pomaga ljubljenčkom, da ostanejo zdravi in tudi lepi na pogled.

Strokovnjaki pri svojem delu upoštevajo starost, velikost, življenski stil, pasmo in specifične potrebe ljubljenčkov, kar je pripeljelo do številnih linij prehrane, prilagojene različnim psom in mačkam, v različnih obdobjih. Številni testi sestavin in končnih produktov, zagotavljajo popolno kvaliteto hrane za vaše ljubljenčke. 

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.