Free domestic delivery above 39€
Fast delivery to Austria, Croatia, Italy
Animal group
 1. Sanicat naravni posip Natura Activa
 2. Dostava isti dan
   
  Sanicat

  Sanicat naravni posip Natura Activa

  Higienični biorazgradljivi posip za mačke, ki je prijazen okolju in zaradi fino-zrnate teskture nežen do občutljivih mačjih tačk!

  • Narejen iz 100% naravnih materialov
  • Tvori grudice
  • Izjemno vpojen
  • Nevtralizira neprijetne vonjave
  • Brez dodanih barvil, dišav ali kemikalij
  • Primerno za kompostiranje
Options Price per Bonus* Price Stock Add to Cart
5 kg Sanicat naravni posip Natura Activa 5 kg
4,60 €/kg 0,46 € 22,99 €22,99 €22.99
3 x 5 kg Sanicat naravni posip Natura Activa 3 x 5 kg
4,60 €/kg 1,38 € 68,97 €68,97 €68.97
*You can get at least as much bonus (credit) on your club card if you make a purchase as a registered customer and you are the holder of Mr.Pet Club Card.

Higienični biorazgradljiv posip za mačke je prijazen do okolja in do nežnih muckovih tačk! Ta posip za mačje stranišče je odlična izbira tudi za vse ljubitelje živali, katerim je mar tudi za okolje.

Sanicat posip iz recikliranih rastlinskih vlaken je naraven posip, ki ob stiku s tekočino tvori močne in velike kepice ter nevtralizira neprijetne vonjave. Ne vsebuje kemikalij (barvila dišave,..), po uporabi ga lahko kompostirate!

V mačje stranišče nasujte 4-5 cm posipa. Pomembno je, da redno odstranjujte grudice in iztrebke, zelo majhne količine izdelka lahko odvržete v straniščno školjko, vendar je potrebna pazljivost (preveč produkta lahko zamaši odtok). 

Sanicat je podjetje, ki za vaše ljubljenčke skrbi že več kot 35 let. Locirani so v Španiji.

Pri izdelavi jim je najbolj pomembna kvaliteta izdelka, poleg tega pa poskušajo delovati kar najbolj trajnostno, brez škodljivih vplivov na okolje - od pridobivanja surovin brez uporabe eksplozivov, do transporta in embalaže.

Poleg skrbi za okolje pa dobro poskrbijo tudi za svoje delavce, saj jim nudijo dobre delovne pogoje in enake priložnosti za vse - brez diskriminacije.

Reviews

Product rating:  0,00   0 Number of ratings:
(Only registered customers can rate)
There are no comments for this item.